SPOR Haber Girişi : 28 Ocak 2021 13:17

Samba Sow Erzurumspor'a çok yakın

Samba Sow Erzurumspor'a çok yakın
Erzurumspor, Türkiye'de daha önce Kayserispor ve Karabükspor formaları giyen Samba Sow ile büyük ölçüde anlaştı.

Orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Türkiye'de daha önce Kayserispor ve Karabükspor formaları giyen Samba Sow ile büyük ölçüde anlaştı. 

 

 

 

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın alınmasını çok istediği 31 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu ile görüşmelerde sona gelindi. Halen İngiltere'nin Championship ekiplerinden Nottingham Forest takımında oynayan Samba Sow, orta sahada 6 ve 8 pozisyonlarında görev yapabiliyor. Ayrıca stoper de oynayabilen tecrübeli oyuncunun eski öğrencisi olduğunu ve güçlü bir savunma yapısı olduğuna dikkat çeken Mesut Bakkal'ın, "Alınırsa bize çok fayda sağlar" dediği belirtiliyor. 

 

 

 

Mavi Beyazlı yöneticilerin de yapılan görüşmeler neticesinde Samba Sow ile anlaşma noktasına geldiği ve bu transferin bugün akşama kadar bitirmek istedikleri öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt tercan 28 Ocak 2021 14:04

    Ha gayret erzurumu inşallah ligde tutacak bir kadro oldu diyebilirim. Teşekkürler Bakkak Teşekkürler yönetim Teşekkürler katkısı olanlar. Haydi DA DA ŞIM sevindir güzel insanları