SİYASET Haber Girişi : 23 Mart 2023 09:35

ŞAM, GENEL BAŞKANIMIZ NEREDE DURUYORSA BİZLER ORADAYIZ

ŞAM, GENEL BAŞKANIMIZ NEREDE DURUYORSA BİZLER ORADAYIZ
İYİ Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Tuğrulhan Şam, Genel Başkan Meral Akşener'in partiyi kurduğu günden bu güne çizgisinden hiç bir taviz vermediğini belirterek, " Liderimizin durduğu yer, bizim kendimizi konumlandırdığımız yerdir." dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Tuğrulhan Şam, İYİ Parti'nin kuruluş amaçlarına dikkat çekerek, " Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, biz iyi parti mensuplarının bu ilkelerden verdiğimiz en ufak bir taviz yoktur." dedi. 

 

 

Yazılı bir açıklama yapan Şam şunları söyledi; " İYİ Parti kurulurken bizlerin etrafında toplandığı ilkeleri belirlemişti.

Neydi o ilkeler; Türk milletine güveni esas almak. Açık, dürüst ve hesap verebilir olmak.Çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak.Somut hedeflere sahip olmak ve odaklanmak. Çözüm üretmek ve çalışkan olmak. Eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak.Siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak.Milliyetçiliği kültürel ve ekonomik alanlara taşımak.Farklılıklara saygılı olmak.Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak. 

 

 

Bizler partimiz kurulduğu günden bu güne, bu ilkelerle siyaset yapıyoruz. Bu ilkeleri belirlerken amacımız; 

Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumak.Çağdaş medeniyeti yakalamak.Sevgi ve saygı dilini hakim kılmak. Parlamenter sistemi yaşatmak.Denge ve kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığın' kurmak.Fırsat eşitliği sağlamak. Mülkiyet hakkını korumak.İnançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamak.Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmak.Yolsuzlukla tam ve etkin mücadele etmekti. 

 

 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her türlü baskıya, iftiraya, karşı durmuş, bu ilke ve amaçlardan taviz vermesi karşılığında kendisine sunulan bütün makam ve mevkileri elinin tersiyle iterek, vatandaşın yanında durmayı tercih etmiş, bir çok defa, insanımıza nerede durduğunu göstermiş, kanıtlamıştır.

 

 

Bizler İYİ Partililer olarak Genel Başkanımız nerede duruyorsa, kendimizi orada konumlandırıyoruz. Vatandaşımızın ferasetine güveniyoruz. İYİ'lerin bu ülke için verdiği mücadeleyi yakından takip ettikleri biliyoruz. Bu samimiyetin İYİ Parti'yi iktidara taşıyacağından hiç bir endişemiz yoktur. Az kaldı." dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.