GÜNDEM Haber Girişi : 05 Eylül 2023 14:28

RİYANIN FOTOĞRAFI!

RİYANIN FOTOĞRAFI!
Başkanı olduğu Kanaat Önderleri Derneği'nin kapısına Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ile Vali Memiş'in fotoğraflarını asan İbrahim Özmen, Vali Memiş'in tayin olup, Erzurum ayrılması ile birlikte fotoğrafı kaldırıp, attı...

 Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e yaptığı "sıradışı övgüler"in yanı sıra "Tayyip Erdoğan'ı desteklemeyenlerin imanından şüphe ederim" açıklamalarıyla her kesimin tepkisini çeken sözde Kanaat Önderi İbrahim Özmen, Vali Memiş'in tayih olup, Erzurum'dan ayrılmasının ardından ilginç bir davranışın altına imzasını attı.

 

 

 

Başkanı olduğu Kanaat Önderleri Derneği'nin kapısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Vali Okay Memiş'in fotoğraflarını asan ve altına da övgü dolu sözler kale alan İbrahim Özmen, Vali Memiş'in tayin olup, Erzurum ayrılması ile birlikte fotoğrafını kaldırıp, attı... 

 

 

 

 

 

 

Vali Memiş'in fotoğrafının altına "Cumhuriyet tarihinin en başarılı bürokratı" notunu düşen, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun her Erzurum gezisinden, "Okay Memiş gibi bir valiyi Erzurum'a atadığınız için size teşekkür ediyoruz" diyen ve bir de teşekkür plaketi takdim eden Özmen'in, Memiş gider gitmek büyük bir vefasızlık örneği sergilemesi dikkat çekti. 

 

 

 

 

 

 

"Efsane" gördüğü bir ismi anında adeta "silen" ve fotoğrafını kaldıran Özmen'in bu tavrı eleştiri konusu oldu. Özmen'in şimdilerde dernek girişinde tek başına fotoğrafı kalan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in ayrılması sonrasında da fotoğrafını kaldırmasına "kesin" gözüyle bakılıyor! Sözde kanaat önderinin Vali Memiş'in çok fazla "değer" verdiğini biri olduğunu hatırlatan vatandaşlar, "Riyanın fotoğrafı" yorumunu yaptılar.  

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.