GÜNDEM Haber Girişi : 30 Haziran 2021 16:33

PÜİS ERZURUM ŞUBESİ 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

PÜİS ERZURUM ŞUBESİ 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
PÜİS Erzurum Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurulu Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

ERZURUMEKSPRES - PÜİS Erzurum Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurulu Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. 
 
Toplantı Şube Başkanı Vahit Bingöl’ün açış konuşmasıyla başladı. Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Bingöl, sektörün ve bayilerin sorunlarını içeren bir konuşma yaparak Genel Kurulun Ülkemize, sektöre ve PÜİS Camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi ve toplantıya katılan tüm bayilere ve PÜİS yöneticilerine şükranlarını sundu.
 
Ardından Genel Başkan İmran Okumuş konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.  Genel kurulun PÜİS camiasına ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Genel Başkan Okumuş, bayilerin gündemindeki sorunları dile getirerek PÜİS’in bu sorunların çözümü için yaptığı girişimleri ve çalışmaları ayrıntılı bir şekilde anlattı. Genel Başkan Okumuş, PÜİS’in bayilerin sendikası olduğunu ifade ederek, PÜİS’in bayi hakları için yoğun bir mücadele verdiğini ifade etti.  
 
PÜİS’in bayi sorunları için mücadeleye devam edeceğini ifade eden Genel Başkan İmran Okumuş, bayi lehine yapılan her türlü düzenlemenin ardında PÜİS’in olduğunu belirterek, PÜİS’in tüm akaryakıt bayilerinin hizmetinde olduğunu belirterek bayilerden PÜİS’e sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti. Genel Başkan Okumuş, haziruna teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 
 
Dilek ve Temenniler maddesine geçildi. Söz alan olmadı. 
 
Ardından seçim maddesine geçildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • fahri alkan 30 Haziran 2021 19:55

    başkanım başarılar diliyorum allah yardımcın olsun