GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ocak 2023 13:38

POLAT SİYASETE NOKTA DEĞİL VİRGÜL KOYDUM

POLAT SİYASETE NOKTA DEĞİL VİRGÜL KOYDUM
Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat, 2023 seçimlerinde aday olacak mısınız sorusuna; “ Ben aktif siyasetin içerisinde olan biriydim. Kooperatifimizi kurduğumuzda  siyasete nokta değil virgül koydum." diyerek cevap verdi.

Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat, gazetecilerle bir araya geldi. Kooperatif çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Polat, gazetecilerin siyaset yapacak mısınız sorusuna, “ Siyasete nokta değil, virgül koydum.” diye cevap verdi.   

 

 

 

İki yıl önce kurdukları Erzurum Kadın Kooperatifinin, bu gün gelinen noktada 40 ürünün satışını yapar hale geldiğini belirten Polat, “ Kooperatifimizin odağında kadınlarımız var. Yüzlerce kadınımızın ürettiği ürünlerin satışını yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte, Çat Belediyesi ile imzaladığımız protokolle, ilçede Lavanta üretimi de yapacağız. Her geçen gün büyüyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Polat, 2023 seçimlerinde aday olacak mısınız sorusuna; “ Ben aktif siyasetin içerisinde olan biriydim. Kooperatifimizi kurduğumuzda  siyasete nokta değil virgül koydum. Bizim yerimiz de tarafımız da belli. Geçmişte nerede duruyorsak, bu gün aynı noktadayız, yarın da aynı yerde duracağız. Siyaset nasip işi, partimiz de bu anlamda söz sahibi olanlar bana bir görev verirlerse hayır deme şansım yok.” Dedi.  

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.