SİYASET Haber Girişi : 08 Haziran 2021 09:07

PALANDÖKEN'DE İYİ PARTİ RÜZGARI ESTİ

PALANDÖKEN'DE İYİ PARTİ RÜZGARI ESTİ
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığı, Kayakyolu semtinde esnafları ziyaret etti. Ziyaretlere İl Başkanı Melih Kırkpınar'da katıldı. Kırkpınar, " Esnafımıza bir dokunup, bin ah işittik." dedi.
PALANDÖKEN'DE İYİ PARTİ RÜZGARI ESTİ

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe ile birlikte Kayakyolu semtini ziyaret eden İl Başkanı Melih Kırkpınar esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Kırkpınar, " Esnafımıza bir dokunup bin ah işittik" dedi. 

 

 

 

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Palandöken İlçe teşkilatının esnaf gezisi programına katıldı.

 

 

 

 

Kayakyolu semtinde esnafları tek tek ziyaret eden Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, " Sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bu günde Kayakyolu'nda gerçekleştirdiğimiz çalışmamıza, İl Başkanımız Sayın Melih Kırkpınar'da iştirak etti kendisene teşekkür ediyoruz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Tek tek esnafları ziyaret eden İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Vatandaş dertli, bir dokunup bin ah işitiyoruz. Esnaf banka kredileriyle günü kurtarmaya çalışıyor. Geneli borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Yapılan desteklerin yeterli olmadığından yakınıyorlar. Yandaş firmaların devlete olan borçları silinirken, esnaf, BAĞKUR, SSK ve Maliye borçları altında eziliyor. Hükumetin, bir döneme mahsus bu borçlarda affa gitmesini istiyorlar." dedi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.