SİYASET Haber Girişi : 06 Ocak 2022 09:48

ÖZER BAŞKANLIK DİVANINDA

ÖZER BAŞKANLIK DİVANINDA
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları tarafından kurulan Milli Yol Partisi, Başkanlık Divanı belli oldu. Erzurum'dan Cevat Özer Partinin A takımında yer aldı.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşlarının bir araya gelmesiyle kısa süre önce kuruluşu gerçekleştirilen Milli Yol Partisi (MİLLİ YOL), ilk resmi toplantısını Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi. Genel Başkan Remzi Çayır, parti kurucusu 178 üyeye “Alperenler” olarak hitap ederek, “dava önderimiz, yol arkadaşımız Şehit Muhsin Yazıcığolu’nun izinden gitmek üzere el ele vererek çıktığımız Milli Yolumuz hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.Partinin Başkanlık Divanında Erzurum'dan Cevat Özer de yer aldı. 

 

 

 

 

 

MİLLİ YOL Kurucu Genel Başkan Remzi Çayır başkanlığında düzenlenen ilk Kurucular Kurulu Üyeleri Toplantısında Genel İdare Kurulu, Başkanlık Divanı ve Merkez Disiplin Kurulu üyeliklerine seçimi yapıldı. Genel Başkan Remzi Çayır syaptığı konuşmasında neden parti kurma ihtiyacı duyduklarını şu sözlerle ifade etti; " Yol arkadaşımız rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızı hayırla yad ediyoruz. Aynı ilke ve hedefler doğrultusunda davamızın bayrağını göğüsleyip, yolumuza devam etme onurunu yaşattığı için Rabbime şükürler olsun. Yoldan çıkanlar, yolda bulduklarını yola çıktıklarıyla değiştirenler, güçten yana olup yolun kenarına çekilenler, adalet yerine kendi geleceğini ön planda tutanlar, bizleri bu MİLLİ YOL’u kurmaya mecbur bıraktılar. Bizler davamıza halel getiren herkesin karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Bizim mücadelemiz, yolumuz gibi milli, bütün değerlerimiz gibi kutsaldır. “

 

 

 

 

 

 

 

 Şubat’ın 26’sına kadar 61 ilde teşkilatlanmayı tamamlamayı hedefleyen Milli yol Partisi Kurultayını da 22 Mart'ta yapmayı planlıyor. Toplantı sonrasında partinin A takımı da belirlendi. MİLLİ YOL Partisi  Genel Sekreterliği’ne Haşim Yanar seçildi. Başkanlık Divanı da şu isimlerden oluştu;  “HAŞİM YANAR, ŞEREF CANLI. MURAT SANCAK, AHMET GÜRHAN. MUSTAFA KARA, MUSTAFA KARAKAŞ. M.ŞEVKİ ARICI, CEVAT ÖZER. YUNUS EKŞİ, AHMET COŞKUN. ALİ MAZHAR KIR, ALİ SARAÇOĞLU. SAMET ELÇİ, ABDÜLKADİR BOZKURT, SEMA ALTUNTAŞ, MUKADDES DEMİRCİ, NEJDET TOPCU, MURAT ÇİFTÇİ, CEMİL AYDİLEK, ALİ ALAGÖZ, YAVUZ ARUN, AKIN TÜRKDOĞAN. ATAKAN AYAZ. FEHİM TAŞTAN”

 

 

 

 

 

 

Erzurum'dan Milli Yol Partisi Başkanlık Divanında yer alan Cevat Özer, "  Rahmetli Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile yol arkadaşlığı yapmış olmanın ömrüm yettiğince gururunu taşıyacağım. Onun fikir ve düşüncelerinin, milli duruşunun, bu ülkenin tek çıkış yolu olduğuna inananlardım. Ne yazık ki kendisinin kurduğu parti bu gün gelinen noktada Muhsin Yazıcıoğlu'na onun değerlerine yabancılaşmıştır. Rahmetli bize hiç bir zaman sorumluluktan kaçmamayı öğretti. Bu bilinçle, yeni bir yola çıkıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.