SİYASET Haber Girişi : 09 Kasım 2023 16:49

ÖZEL'İN ÇAĞRISINA İLK CEVAP ERZURUM'DAN

ÖZEL'İN ÇAĞRISINA İLK CEVAP ERZURUM'DAN
CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel, "5 ay sonraki yerel seçimlere odaklanacağız. İkinci yüzyıla zaferle girmek için örgütümüzde yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum" sözleri Erzurum'da karşılık buldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, seçildikten sonra yaptığı ilk açıklamada,  "5 ay sonraki yerel seçimlere odaklanacağız. İkinci yüzyıla zaferle girmek için örgütümüzde yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum. Sahaya inin, biz değiştik diyin, üye kaydı yapın" sözlerine ilk karşılık Erzurum İl Örgütünden geldi. 

 

 

 

 

Kurultay sonrası Akara'dan Erzurum'a dönen il Başkanı Serhat Can Eş ve ekibi, kısa sürede 150 yeni üye kaydı yaptı. Pazartesi günü Genel Başkan Özgür Özel'e yeni üye kayıtlarını ulaştıracağını belirten Can Eş, " Partimizdeki bu değişim, sadece Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde değil, vatandaşta da umut oldu.  Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda, tüm örgüt bu günden sahaya indik. çok kısa bir sürede 150 yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sahada Genel Başkan değişiminin olumlu etkilerini hemen görmeye başladık. Yolumuz uzun, Yerel seçimlere kadar her türlü gayreti göstereceğiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.