SİYASET Haber Girişi : 05 Şubat 2024 09:59

ÖZCAN, NEREDE KALMIŞTIK...

ÖZCAN, NEREDE KALMIŞTIK...
CHP'nin en iddialı olduğu ilçelerden biri olan Şenkaya'da, önceki dönem Belediye Başkanı Görbil Özcan'ı aday göstermesi ilçede sevinçle karşılandı.

Şenkaya'da üç dönem Belediye Başkanlığı yapmış bir isim olan ve ilçeye kattıklarıyla, vatandaşın takdirini toplayan Görbil Özcan, CHP Şenkaya adayı oldu. 

 

 

Şenkaya'da vatandaşımızın baktığı her yerde biz olacağız, diyen Özcan, " Belediye Başkanı olduğumuz dönemde yaptığımız hizmetler ortadadır. Yine vatandaşımızın teveccühü ile nerede kalmıştık deyip, kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi. 

 

 

Şenkayalılarla 31 martta bir tarih yazacaklarını iddia eden Özcan, " Kimseyi ötekileştirmeden, hep birlikte başaracağız, 31 Martta Şenkaya yeniden bir tarih yazacak. Buna inancımız tamdır." dedi. 

 

 

CHP İl Başkanı Serhat Can Eş de yaptığı açıklamada, " Doğup büyüdüğüm, çok şey borçlu olduğum Şenkaya artık emin ellerde. Görbil Özcan ağabeyimizin adaylığı ile gücümüze güç kattık. Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'da büyüyor. Artık küçük olsun benim olsun anlayışı sona erdi. Cumhuriyet Halk Partisi ailesine her gün yeni isimler katılıyor. Görbil Özcan başkanımla gece gündüz demeden Şenkaya'da çalışacağız. Birlikte başaracağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.