SİYASET Haber Girişi : 15 Mart 2023 15:13

ÖZ, RESMEN ADAY

ÖZ, RESMEN ADAY
Ocak ayında milletvekili aday adaylığı için istifa eden AK Parti eski il başkanı Mehmet Emin Öz, bugün resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti'nin 2016-2023 yılları arasında Erzurum il başkanlığını yapan ve geçtiğimiz Ocak ayında milletvekili aday adaylığı için istifa eden Mehmet Emin Öz, bugün resmi başvurusunu yaptı. 

 

 

AK Parti il başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu resmileştiren Mehmet Emin Öz, "Cumhurbaşkanımız takdir ederse aday olarak milletimizin huzuruna çıkmayı arzuluyoruz. Cumhurbaşkanımızın takdiri hangi doğrultuda olursa gece-gündüz demeden çalışacağız. Bizler partimizin emrinde olan insanlarız" dedi. 

 

 

 

Mehmet Emin Öz'ün aday adaylıığı başvurusuna çok sayıda partilinin de katılması, dikkat çekti.... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Resul azatlı 15 Mart 2023 18:34

    VATAN ICIN MILLET ICIN DEVLET ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HERSEYIN EN IYISINI ALLAHIN IZNIYLE YAPARSA SAYIN CUMHURBASKANIMIZ RECEP TAYIP ERDOĞAN YAPAR ERZURUMUN İCİN MEMLEKETIMİZ ICIN HİZMET ICIN YAPARSA EN GUZELİNİ VEKİLİMIZ MEHMET EMİN ÖZ YAPAR SAYIN VEKİLIMİZ YOLUN ACIK OLSUN HIZMETIN BOL OLSUN