SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2023 17:42

ÖNCE AK PARTİ, SONRA İYİ PARTİ, BU KEZ DURAĞI MHP OLDU

ÖNCE AK PARTİ, SONRA İYİ PARTİ, BU KEZ DURAĞI MHP OLDU
İYİ Parti milletvekilliği adaylığında temayül yoklamasıyla 6. sıradan listeye giren, yerini beğenmediği için adaylıktan çekilen Esra Akpınar, artık MHP'de siyaset yapacak.

Siyaset yaşamına AK Parti ile başlayan, 2021 yılında İYİ Parti'ye katılarak, Erzurum Kadın Politikaları Başkanlığı görevine getiren, 14 Mayısta yapıcak olan milletvekilliği seçiminde, Erzurum'da üyelerce yapılan Temayül Yoklamasında listenin 6. sırasından milletvekili adayı olan, Ancak sıralamadaki yerini beğenmediği için istifa eden, Esra Akpınar, İYİ Parti'den de istifa etmişti. Akpınar, siyasi yaşamında üçüncü parti olarak MHP'yi tercih etti. Bu gün yapılan törenle MHP' saflarına katıldı.

 

 

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekilliği adaylığından istifa eden Esra Akpınar ve bir grup İYİ Partili, düzenlenen törenle MHP’ye katıldı. Çok uzun olmayan siyaset yaşamında Akpınar, üçüncü partisi olarak MHP'yi tercih etti. AK Parti ile siyasete başlayan, sonrasında İYİ Parti' geçen, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olarak, listede 6. sıradaki yerini beğenmeyerek İYİ Parti'den de İstifa eden Akpınar, bir gurup iyi partiliyle bu kez MHP saflarına geçti. 

 

 

 

 

 

 

Akpınar için tören düzenlendi. MHP Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen programa MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit, Mehmet Musa Çakır ve çok sayıda partili katıldı. MHP’ye katılan Akpınar ve diğer partililere rozetleri İl Başkanı Yurdagül ve milletvekili adaylarınca takıldı.

 

 

 

 


Üçüncü partisine katılan, Esra Akpınar, “Evli ve üç çocuk annesiyim. İYİ Parti'de Kadın Politikaları Başkanı olarak görev yaptım. Erzurum İYİ Parti listesinden altıncı sıradan milletvekili adayı oldum. Ancak hep gönlümde MHP vardı. Başkanımın daveti üzerine bugün burada olduğum için çok mutluyum” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.