SPOR Haber Girişi : 14 Ekim 2021 12:05

ÖMER DÜZGÜN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

ÖMER DÜZGÜN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
B.B. Erzurumspor Hakemler tarafından adeta doğranırken, Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'den nihayet bir açıklama geldi.

B.B. Erzurumspor Hakemler tarafından adeta doğranırken, Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'den nihayet bir açıklama geldi. Basın toplantısı düzenlemek yerine kulübün sosyal medya hesaplarından yazılı bir açıklama yapan Başkan Düzgün, Hakem hatalarıyla ilgili " Bu sene erken başladılar" dedi. 

 

 

 

 

Ömer Düzgün'ün yaptığı açıklama şöyle;  "Bu ligin iki güzide şehrinin maçıydı, aynı zamanda TFF 1. Lig’in derbisiydi. Eyüpspor ve Adanaspor maçından sonra MKE Ankaragücü maçına daha istekli ve arzulu şekilde kazanmak için gittik. 

 

 

 

Futbolcularımızdan Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ve Aykut Demir’in kadroda olmamasına rağmen güzel bir maç çıkardık. “Kazanamadığımız Ümraniyespor maçından sonra oynadığımız en iyi maçtı, hatta ondan bile güzel oynadık. 2-1 kaybettik ama hakem hatalarının maça damga vurduğunu düşünüyorum. MKE Ankaragücü’ne verilen bir penaltı kararı var. Novikovas ve Emircan’ın pozisyonları var ki bunlar yüzde yüz penaltıydı ama maalesef verilmedi.

 

 

 

Rakip oyuncunun kırmızı kart görmesi gereken pozisyon vardı. Hakem de insan, hataları olabilir ama sehven hata başka bir şey. Taraftarın bile penaltı dediğini çalmamak çok iyi niyetli yapılan hareket değil. Daha önceki sezonlarda da bunu yaşadık ve 1 puanla düştük. 10 puanı hakem hataları yüzünden kaybettik. Bu sene erken başladılar. Erzurumspor bu lig de doğunun tek takımı. Ankara’dan sonra bu ligde mücadele eden bir takım yok, herkesin çok daha fazla hassasiyet göstermesi gerekiyor.

 

 

 

 

Diğer bölgelerdeki maçlara gitmek zorunda olduğumuz için 3-4 milyon ulaşım ve seyahat giderleri var. Bu ligde bunlar çok önemli çünkü bu ligin geliri yok. Erzurum şehrinin taraftarı çoktur ve spor şehridir. Bu şehri yok saymak bizim kabul edeceğimiz bir durum değil. Ne biz ne de şehir bunu kabul eder. Üç milyona yakın taraftarımız var ve bunların hakkını kimseye yedirmeyiz. Ben pozitif ayrımcılık istemiyorum ama bundan sonraki maçlarda gerek hakem camiası gerekse federasyon yönetiminin maçlarımıza özenle bakmalarını rica ediyoruz. Biz hak ve adalet istiyoruz.

 

 

 

Geçen sene mayıs ayında başlayan sürecimiz vardı. Kasımpaşa ve Şenol Can ile sıkıntımız yok. Biz adaletin tesis edilmesini istiyoruz. Kurallara baktığımız zaman açıkça ihlal var. Bunun cezası belli"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.