EĞITIM Haber Girişi : 06 Eylül 2021 09:38

Okullarda yüz yüze eğitim başladı

Okullarda yüz yüze eğitim başladı
Milli Eğitim Bakanlı tarafından açıklanan takvimle birlikte bugün yüz yüze eğitim başladı. Sabah erken saatlerde Erzurum'un birçok noktasındaki okullara gelen öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte öğrenciler bu sabah itibariyle yüz yüze eğitime başladı. Erzurum'un birçok noktasında öğrenciler veliler ile birlikte sabah saatlerinde okulun yolunu tuttu. Okullarda korona virüs önlemleri üst düzeyde alınırken, öğrenciler ve veliler maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyduğu görüldü. 

 

 

 

 

 

Yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte öğrenciler ve aileleriyle birlikte okulun yolunu tuttu. Öğrenciler ve velilerin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyduğu görüldü. Öğrenciler ateşleri ölçülerek okula alındı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimle birlikte yüz yüze eğitime başladı. Öğrenciler aileleriyle birlikte okulun yolunu tuttu.

 

 

 

 

Okullarda korona virüs önlemleri üst düzeyde alınırken, öğrenciler ve veliler maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyduğu görüldü. 

 

 

 

 

Ardından okul kapısında kurulan maske ve dezenfektan standı önünde sıraya giren öğrenciler, ateşleri ölçüldükten sonra sosyal mesafelerini koruyarak okula alındılar ve yüz yüze eğitim bugün itibariyle resmen başlamış oldu.

 

 

 

 

Okullara ziyaretçi alınmayacak

Milli Eğitim Bakanlığının genelgesiyle yüz yüze eğitimin devam ettiği sürece okullara ziyaretçi kabul edilmeyecek. Veliler ile diğer ziyaretçilerin, salgın döneminde okul bahçesi de dahil olmak üzere okul içerisine girişlerine izin verilmeyecek. Okula girişin gerekli olduğu durumlarda ise okul yönetimleri tarafından HES kodları kontrol edilerek ‘Risksiz' durumda olan ziyaretçiler ancak okula girebilecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.