MAGAZİN Haber Girişi : 01 Ekim 2022 11:51

Ökkeş Usta’dan öğrencilere tatlı ikramı

Ökkeş Usta’dan öğrencilere tatlı ikramı
Erzurum’da Tatlıcı Ökkeş Usta iş yerinin önüne kurduğu stantla, 20022-2023 sezonunda eğitim görmek için Erzurum’a gelen Üniversite öğrencilerine tatlı ikramında bulundu.  
Ökkeş Usta’dan öğrencilere tatlı ikramı

Erzurum’da yaptığı ikramlarla adından söz ettiren, Erzurum'da imalathanesi, satış mağazalarıyla istihdama katkı sağlayan ve tatlılarının lezzeti ile büyük beğeni toplayan Tatlıcı Ökkeş Usta öğrencileri unutmadı. 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte şehre gelen Üniversite öğrencilerine hoş geldiniz ikramında bulundu. 5 bin kişiye dondurma ve tatlı ikram etti.

 

 

 

Cumhuriyet Caddesindeki mağazasının önünde Teyo Pehlivan tiplemesiyle tanınan Erzurumlu Tiyatro oyuncusu Cumhur Seval ile birlikte yaptığı etkinlikle ilgili konuşan Tatlıcı Ökkeş Usta sahibi Nazım Bozkurt, “ Öğrencilerimiz Erzurum için son derece kıymetli. Şehrin ekonomisine ciddi katkılar sağlıyorlar. Bizlerde onlara hem misafirperverliğimizi göstermek hem de gurbette olduklarını unutturmak maksadı ile böyle bir etkinlik düzenledik. 5 bin kişilik tatlı ve dondurma ikramında bulundu. Kendilerine Erzurum’a hoş geldiniz demek istedik.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Tatlı ikramına öğrenciler adeta akın etti. Ökkeş Ustanın tatlı ve dondurmalarını yiyen öğrenciler, “ Ökkeş Usta’ya teşekkür ediyoruz. Başka şehirlerde de esnafın böyle etkinlikler yapıp yapmadığını bilmiyorum, ancak bu ikramla kendimizi özel hissettik, şehrin bize kıymet verdiğini anladık. Tatlı da dondurma da son derece lezzetti, teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.