GÜNDEM Haber Girişi : 10 Şubat 2024 11:47

Öğretmenler odasında buluştular

Öğretmenler odasında buluştular
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum programı çerçevesinde Sabancı İlkokulu ve Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

ERZURUMEKSPRES - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum programı çerçevesinde Sabancı İlkokulu ve Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, her iki okul ziyaretinde de memnuniyetini ve mutluluğunu ifade ederek, “Erzurum Sabancı İlkokulundaydık. Bizi sevgi seliyle karşılayan öğrencilerimizle sohbet ettik, meslektaşlarım ile Öğretmenler Odası'nda eğitime dair istişarelerde bulunduk. Önceliğimiz evlatlarımız, en büyük gücümüz öğretmenlerimizdir. Kıymetli meslektaşlarıma ve değerli öğrencilerime teşekkür ederim. Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde öğretmenlerimizin muhabbetine ortak olduk. Öğretmenler odası en güzel buluşma yerimiz. Bizleri okullarında misafir eden meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.