MAGAZİN Haber Girişi : 29 Ocak 2024 12:55

Off-roadçuların lastik raftingi keyfi

Off-roadçuların lastik raftingi keyfi
Off-road kulübü üyeleri yaban hayatını unutmadı

Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü üyeleri lastik raftingi yaparak kar üzerinde off-road keyfi yaşadı, ardından yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

 

 


Erzurum şehir merkezine yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Kösemehmet Mahallesi'nde buluşan ve 4x4 araçlarıyla bir araya gelen off-road tutkunları adrenalin dolu saatler yaşadı. Araçlarıyla dağlık araziye çıkarak yaklaşık 50 santimetre kar üzerinde off-road, lastik rafting, macera ve adrenalin dolu anlar yaşatan üyeler, karda kalan araçlarını kendi imkanlarıyla kurtardı.

 

 

 

 

 

 

 

Karlı ve zorlu arazi şartlarında off-road ve lastik raftingi yapan off-roadçular daha sonra mangal üzerindeki semaverden çay içti ve sucuk ekmek yedi.

 

 

 

 

 


Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü üyeleri, daha sonra kışın yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı. Kulüp Başkanı Lokman Toptaş, yaklaşık 7 yıldır sürdürdükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaban hayvanları destekleme kampanyasına devam ettiklerini ve projeyi Türkiye'deki tüm off-road kulüplerine yaydıklarını belirterek, "Kırsal kesimlerindeki yüksek alanlarda hayvanların ulaşamayacağı yerlerde yem bırakarak hayvanların aç kalmaması için çalışıyoruz" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.