SİYASET Haber Girişi : 28 Aralık 2023 11:01

MUZAFFER ÖZCAN, UZUNDERE İÇİN YOLA ÇIKTI

MUZAFFER ÖZCAN, UZUNDERE İÇİN YOLA ÇIKTI
Cumhur ittifakı kapsamında yeniden Milliyetçi Harekat Partisi'nde kalan Uzundere'de Muzaffer Özcan aday adaylığını açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında yeniden Milliyetçi Hareket Partisi'nde kalan Uzundere'den aday adayı olan Muzaffer Özcan, ilçe halkı tarafından sevilen bir isim.

 

 

 

 

Aday olması halinde yapacaklarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Özcan, " Genel başkanımız ve partimizin yetkili kurulları aday adayları arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık buldukları takdirde Uzunderemize sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda hizmetler sunmayı, mevcut turizm hizmetlerini projelerimizle daha ileriye götürmeyi ve Uzunderemizin tertemiz doğasıyla daha kaliteli bir yaşam merkezi  haline gelmesi için var gücümle çalışacağım." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İlhami KOTAN 28 Aralık 2023 19:39

    Uzunderemize hizmet yolunda Cumhur ittifakı bünyesinde Milliyetçi Hareket Partimizin çıkarabileceği en doğru aday Muzaffer ÖZCAN Beyefendidir. İnşaAllah adaylık kendisine tevdi edilirse Uzunderemize yapılmasın gereken hizmetleri gecesini gündüzüne katarak yapacağına inancımız sonsuzdur. Bu tercih Cumhur ittifakımıza Mhp mize kazandıracaktır. Naçizane