SİYASET Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 14:29

Muhtarları tek tek dinledi.

Muhtarları tek tek dinledi.
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Belediye Meclis salonunda muhtarlarla bir araya geldi.

Göreve geldiği günden itibaren, küçük dokunuşlarla farkını hissettiren Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, bu kez Belediye binasında muhtarları ağırlayarak, tek tek dinledi.

 

 

 

 

 

 

 

İlçeye yapılacak hizmetlerde önceliklerin belirlenmesi ve sosyal belediyecilik noktasında vatandaşa ne tür hizmetlerin yapılacağı noktasında muhtarlarla istişare eden Kılıç, " Hemşehrilerimize hizmet noktasında en büyük paydaşımız olan kıymetli mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Muhtarlarımızın sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledik, mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına yönelik neler yapabileceğimiz konusunda değerlendirmelerde bulunduk.İstaifade ettiğimiz bir toplantı oldu. Biz Çat'ı hemşerilerimizle birlikte yönetmeye söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getireceğiz, önceliklerimizi ortak akılla belirleyip, hizmetlerimizi ona göre planlayacağız. 

 

 

 

 

 

Toplantımıza katılan ve Çat’ımıza değer katan tüm muhtarlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.