SİYASET Haber Girişi : 20 Temmuz 2022 17:20

MİLLETİN EFENDİSİNE GİTTİLER

MİLLETİN EFENDİSİNE GİTTİLER
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, “milletin efendisine gidiyoruz” sloganıyla köy ziyaretleri gerçekleştiriyor.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Yakutiye ilçe yönetimi ve İl Kadın Politikalar Başkanı Esra Akpınar ve yönetimi ile birlikte ilçe sınırları içerisindeki köyleri ziyaret  eden Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, “ halkımızı ziyaret ederek sorunlarını, sıkıntılarını dinledik. Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ‘köylü milletin efendisidir.’ Bizlerde bu veciz sözden hareketle ‘ milletin efendisi’ne gidiyoruz. İlçe sınırlarımız içindeki köylerin tamamını ziyaret edeceğiz, sorunları rapor haline getirip, il başkanlığına ve genel merkezimize ileteceğiz. Köylü artık üretemez hale gelmiş, girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle, ürünü kar etmiyor. Gençler köyde kalmak yaşamak istemiyor. Çocuklarının iyi eğitim almasını istediklerinde şehre göçüyorlar. Köylü vatandaşımızın hiç bir sosyal güvencesi yok. İyi bir sağlık hizmeti almak istiyorlar. Genel Başkanımız, umut olmuş, “ sabrediyoruz, biran önce seçimlerin gelmesini bekliyoruz” diyorlar. Bu teveccüh bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor, çalışma şevkimizi artırıyor.” Dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.