GÜNDEM Haber Girişi : 14 Temmuz 2021 17:22

Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazmıştır...

Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazmıştır...
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar 15 Temmuz hain darbe girişimi 5. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar 15 Temmuz hain darbe girişimi 5. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı. 

 

Milli birlik ve beraberliğin önemine değinen Kırkpınar şu açıklamalarda bulundu;

 

“Aziz Milletimiz Tarihten beri çeşitli darbelere maruz kalmış ve acısını çok ağır bir şekilde yaşamıştır. 15 Temmuz 2016 yılında, dış güçler ve onların içerideki destekçileri vatanımızın birliğine göz dikmiş ve başarısız olmuştur. Milletimiz yakın tarihi çok iyi bildiği için tekrar o karanlık günlerin geri gelmesine göz yummamış, hainlerin planlarını boşa çıkarmıştır. O gece canla başla, kadınından yaşlısına gencinden çocuğunu kadar Milletimiz tek vücut olmuş ve Dünya tarihine altın harflerle yazılacak bir demokrasi mücadelesi vermiştir.

Darbe girişimi bir kişi veya Partiye değil, Tüm Türkiye'ye yapılmıştır!

O gece hainler sadece iktidara değil tüm siyasi partilere ve vatan evlatlarına kalkışmada bulundu. Başarılı olmuş olsalar, Demokrasi rafa kalkmış ülkemiz yüz yıl geriye gitmişti. Gazi Meclisimize saldıracak kadar gözü dönmüş bu güruh, ayrım yapmadan herkesi hedef almıştır. Darbe nereden ve kimden gelirse gelsin karşısında olacağımızı Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi o gece herkesten önce haykırmış ve Aziz milletimize çağrıda bulunmuştur. O gece destan yazmıştır milletimiz. Gelecek nesillere Demokrasi ve özgürlük kokan bir coğrafya bırakmak için canıyla kanıyla mücadele etmiş, yüzlerce şehit ve binlerce Gazi vermiştir. 

Bu vesile ile O şanlı gece şehit olanlara Allah'tan rahmet, Gazilerimize şifalar diliyorum. Allah Aziz milletimize bir daha böyle kötü olaylar yaşatmasın. Allah vatanımızı kötülerden kötülüklerden muhafaza etsin.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.