SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2024 16:10

MHP Yönetiminde 3 Dadaş.

MHP Yönetiminde 3 Dadaş.
Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayında Prof. Dr. Kamil Aydın ve Prof. Dr. M. Hanifi Macit Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilirken Avukat Bilgin Ertaş da Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.

Devlet Bahçelinin 11. kez Genel Başkan olarak seçildiği, Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayı bu gün gerçekleştirildi. Salonda hazır bulunan bin 295 delegenin oyunun tamamının oyunu alan Devlet Bahçelinin Merkez Yönetim Kurulu'na Erzurum dan iki isim girmeyi başardı.

 

 

 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve Atatürk Üniversitesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Hanifi Macit Merkez Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilirken, Avukat Bilgin Ertaş da Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi. 

 

 

 

 

 

 

 

Bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, " Erzurum il ve ilçe teşkilatlarımızla 14. Olağan Büyük Kurultayımızda Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi ve tüm teşkilatımızla bir aradayız. Bu kutlu toyumuzda MYK Üyesi olarak seçilen Prof. Dr. Kamil Aydın ve Prof. Dr. M. Hanifi Macit hocalarıma ve MDK Üyesi seçilen değerli kardeşim Av. Bilgin Ertaş’a hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, kendilerine kutlu davamızda ki yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Türkiye burada, liderinin emrinde ve yanında…" dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.