SİYASET Haber Girişi : 23 Mart 2024 16:26

MHP Yakutiye İlçe Teşkilatı iftarına yoğun katılım

MHP Yakutiye İlçe Teşkilatı iftarına yoğun katılım
Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Teşkilatı ev sahipliğindeki iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

MHP Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir'İn ev sahipliğinde Coşkun Güveç Dünyasındaki İftar Yemeğine, MHP MYK Üyesi Prof.Dr. Hanifi Macit, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve çok sahıda partili katıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

İftar Programında bir konuşma yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir'e teşekkür ederek, " Teşkilatımızın her kademesi, Ülkü Ocakları il, ilçe teşkilatlarımız, Kamu-Sen, Türkav, Türk Hukuk Enstitüsü, yüzlerce ülküdaşımız, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarımızın iştirakıyla, gerçekleştirdiğimiz bu iftar yemeğimiz de gösteriyor ki Erzurum'un Cumhur İttifakına güveni tam. Bu güven 31 Martta da sandığa yansıyacaktır." dedi.

 

 

 

 

 

İftar sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, " Nasıl ki Genel Başkanlar düzeyinde bir uyum ve işbirliği varsa, bizde yerelde Milliyetçi Hareket Pardili kardeşlerimizle aynı uyum içerisinde çalışıyoruz. Erzurum'un menfaatleri, gelişip kalkınması adına, refah dolu yarınlar için el birliğiyle gayret gösteriyoruz. Milli birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.