SİYASET Haber Girişi : 09 Ekim 2023 09:12

MHP PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANI KARAOĞLU, NE SÖYLEDİYSEK YAPTIK, NE SÖZ VERDİYSEK TUTTUK

MHP PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANI KARAOĞLU, NE SÖYLEDİYSEK YAPTIK, NE SÖZ VERDİYSEK TUTTUK
MHP Palandöken İlçe Başkanlığı hafta sonu kahvaltı programıyla partilileriyle buluştu.

İl Başkanı Adem Yurdagül’ün de katıldığı programda konuşan, Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu, “ Göreve geldiğimiz günden bu güne, ne söylediysek yapık, ne söz verdiysek tuttuk.” dedi.

 

 

 

Pazar günü Osmanlı çay bahçesinde gerçekleştirilen programa, İl Başkanı Adem Yurdagül, Palandöken ilçe yönetimi, Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Palandöken Belediyesi Meclis Üyeleri,  Kadın Kolları üyeleri, muhtarlar basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 

 

Programda konuşan Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu, göreve geldiği günden bu güne yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek şunları söyledi; “  28. dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim süreci öncesinde Şahsımı; MHP Palandöken İlçe Başkanlığına atayarak onurlandıran, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye ve İl Başkanımız Sayın Adem YURDAGÜL Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyin deyimi ile  İstiklalimizin son müdafaa hattı olan ve bir neferi olmaktan onur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Göreve getirildiğimiz günden bu yana şiarımız olan “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” düşüncesiyle Erzurum’umuza ve Palandökenimize hizmet ettik.

 

 

 

 

 

Partimiz ve Cumhur ittifakı için; Çok çalıştık ve çalışacağız, Palandöken’e verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz, Yerimizde saymadık, yılgınlığa düşmedik, bir günümüz diğerine eşit olmadı. Hedeflerimizin gerisine düşmemek için gündüz oturmadık, gece uyumadık. Ne demişsek yaptık, ne söz verdiysek tuttuk. Müfterileri hayal kırıklığına uğrattık. Karamsarlık ve kötümserlik aşılayanları şaşkına döndürdük.  Cumhur İttifakının ülke genelinde müstesna bir başarıya ulaşması için gecemizi gündüzümüze kattık.  

 

 

 

 

 

Bildiğiniz üzere; 6 Şubat 2023’te Ülkemizi hüzne boğan, Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen depremde  İl Teşkilatımız , Erzurum Ülkü Ocakları ve Partimiz Belediye Başkan ve ekipleri ile birlikte Seferber olduk, İl başkanımızın talimatıyla ve Onun nezaretinde şehrimizin her kesiminden karşılık görmek suretiyle 20 tır yardım malzemesi götürüp 6 gün kaldık. Bu süreçte; Depremzedelerle beraber kucaklaşıp dertlerine derman olmaya çalıştık. Erzurum’a döndükten sonra Solakzade camiinde deprem şehitlerine büyük katılımla mevlidi şerif okuttuk. Erzurum’a yerleştirilen depremzede vatandaşlarımızla sürekli hasbihâl olduk ve yaralarına merhem olmaya çalıştık. Bu vesile ile Söz konusu depremde Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum.

 

 

 

 

 

 

Diğer taraftan da devam eden süreçte; Palandöken mevkiinde bulunan mahallelerimiz gezilerek, vatandaşlarımızla hasbihalde bulunuldu. Çok sayıda Esnaf ziyareti yapılıp, taleplerini dinleyerek çözümler bulmaya çalıştık, Tacirlerimize ve tüccarlarımıza imkanlarını zorlayarak ilave bir kişi dahi olsa istihdama katkı olmaları hususunda rica ve temennilerde bulunduk, kısmen de olsa neticeler alabildik, Ramazan ayında yıldız düğün sarayında yaklaşık 1000 kişini katılımıyla iftar yemeği düzenlendik.

 

 

 

 

 

 

Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini omuzlayacak kadroların belirlenmesi ve Kızılelma Yürüyüşümüzün sağlam / sağduyulu iradeyle sürüp gitmesi amacıyla 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü Efkan Ala kültür merkezinde, büyük bir katılımla İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Ülkücü Harekete mensup delegelerimizin teveccühü ile bu Kutlu Davaya yeniden Hizmet etme fırsatı bulduk. Bilge Liderimizin talimatları gereği; gönülleri kazanarak yolumuza devam edecek, hiç kimseyi ayırmadan, milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklayacağız. Yerelde İktidar, Ülkede istikrar sağlamak amacıyla çıktığımız bu Kutlu yolda İlk Sloganımız İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik ve kazanan Türkiye olacaktır.”

 

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’de mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere işaret ederek, “ Mevcut belediyelerimizi koruyarak, sayılarını kat be kat artıracağız. Genel Başkanımız, Bilge Liderimizin söylediği gibi Koç Başlarını belirleyerek, hedefe doğru ilerleyeceğiz. Bu şehrinde bu ülkenin de gerçek sahibi Milliyetçi Hareket Partisidir. Nasım mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakının Ruhuna uygun bir biçimde seçim süreci geçirip, bizi anketlerde düşük oy oranlarıyla gösterenlere gerekli cevabı verdiysek, yerel seçimlerde de Milliyetçi Hareket Partisine yakışır bir biçimde, vatanını milletini seven kadroları, yerelde de yönetime getirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

                               

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.