SİYASET Haber Girişi : 07 Nisan 2023 14:23

MHP Milletvekili adayı Prof.Dr. M. Hanifi Macit, Gayret Bizden, Tevfik Allah’tan…

MHP Milletvekili adayı Prof.Dr. M. Hanifi Macit, Gayret Bizden, Tevfik Allah’tan…

MHP listelerinin açıklanması sonrasında, Erzurum’dan 2. Sıra milletvekili adayı olan Prof. Dr.M. Hanifi Macit, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Macit, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin izinde, ülkülerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Gayret Bizden, Tevfik Allah’tan.” Dedi.

 

 

 

 

MHP Milletvekili adayı Prof.Dr. M. Hanifi Macit’in açıklaması şöyle;

 

“ 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday belirleme süreci sonunda takdir ve tensipleri ile bizleri Erzurum Milletvekili Adaylığına uygun görüp onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye şükranlarımı sunuyorum.

 

 

 

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın ve Milletvekili Adayı Değerlendirme Tespit Komisyonu üyelerimize, İl Başkanımız Sayın Adem Yurdagül ve İlçe Başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımız ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz adına başarılı çalışmalar ortaya koyacak Milletvekili Adaylarımız Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın, Ömer Haluk Pirimoğlu, Naim Karataş, Mehmet Musa Çakır ve Sinan Demircioğlu’na tebriklerimi iletiyorum.

 

 

 

Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte yol arkadaşlarımız Sayın Abdulgafur Tanas, Ahmet Ergül, Arif Coşkun, Burcu Çerçi Derdiyok, Ceyhun Serçemeli, Engin Gökhan Aydın, Fatih Aydın, Fevzi Gürbüz, Mehmet Tuğrul Kaya, Metehan Çelebi, Muhsin Sefiloğlu, Muhsin Yılmaz, Mürsel Karataş, Nesimi Demir, Nurettin Taşçı, Recep Zilbeyaz, Sadullah Efe, Sıtkı Yaşar, Şahin Çubukçu, Şahsat Karaman, Yaşar Deniz’in varlıkları bizlere güç veriyor.

 

 

 

Bundan sonra hep birlikte “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin izinde, ülkülerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye” şiarımız doğrultusunda “Aday Belli Karar Net”,  diyerek çıktığımız bu yolda Gayret Bizden, Destek kıymetli hemşerilerimizden Tevfik ve Takdir Yüce Allah’tandır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.