GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mayıs 2022 15:33

METİNER UYARDI.

METİNER UYARDI.
Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkanı Mehmet Metiner 1915 Olayları üzerinden ihanet peşinde olanları uyardı”

Demokrasi ve Birlik Derneği Genel Başkanı Mehmet Metiner , 1915 Olayları Gölgesinde İhanet Peşinde Olanlara Cevabımız, başlığıyla yayınladığı açıklamada şunları söyledi;  " Ermeni diasporasının HDP’deki sözcüsü Garo Paylan’ın üyesi olduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne elbetteki HDP’nin kurumsal siyaset kimliği ile Ermeni soykırımının tanınması yönünde bir teklif sunmasını tek kelime ile başta vatana ve necip milletimize ayrıca bu ülkede barış ve huzur içinde yaşayan Ermeni vatandaşlarımıza ihanet olarak görüyoruz. 

 

 

 


       Kürtlerin hamili olduğunu iddia eden HDP’nin bu ihanetine; en başta Ermeni çeteler tarafından özellikle Van, Bitlis Ağrı , Muşta ve yakın bölgelerdeki çok sayıda katledilen Müslüman Kürtlerin torunları sandıkta hak ettiği karşılığı verecektir. 

 

 

 


       Diğer yandan Soros maşası Kavala hakkında ki mahkumiyet kararı karşısında Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ihmal ederek gayri edebi bir şekilde ve Cumhurbaşkanına hakaret edercesine bağırarak itiraz eden CHPli vekil ve Partisi de hiç bir hukuki altyapısı ve tarihi gerçekliği olmayan “Sözde Soykırım” safsatası karşısında Türkiye’nin aleyhine  HDP ile birlikte saf tutmaktadırlar. 

 

 

 


    “Altılı kol kırılır yeni içinde kalır masasının”diğer küçük ortakları, yayınladıkları bildiride “Sözde soykırımı” tarihi gerçeklik olarak nitelendirerek hem akıl hocalarının hem de masanın büyük ortağı CHP ve masanın sadece kendine gizli elaleme aşikar ortağı HDP’nin ihanetine çanak tutmuşlardır. 

 

 

 


      Demokrasi ve Birlik Derneği olarak biz diyoruz ki; 


       Evvela yüzleşilecekse karşılıklı yaşanan acıları ortaklaştırarak işe başlanması gerekir,

 

 


       Yaşanılanlardan ders çıkartarak benzer şeylerin bir daha yaşanmaması için kucaklayıcı bir anlayış dilini kuşanmamız gerekir 

 

 


       Sayın Cumhurbaşkanımızında dediği gibi geçmişin yaralarının birlikte sarılmasını ve birlikte güçlü bir gelecek inşa edilmesinin hedeflenmesini  şarttır. 

 

 


       Demokrasi ve Birlik Derneği olarak bunun dışında ki her türlü eylem ve söylemleri  ise fitne ve ihanet olarak görmekteyiz." 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.