SİYASET Haber Girişi : 10 Haziran 2022 12:38

MEMLEKET PARTİSİNE 500 YENİ ÜYE

MEMLEKET PARTİSİNE 500 YENİ ÜYE
Memleket Partisi, üye sayısını her geçen gün artırıyor.

Memleket Partisi, üye sayısını her geçen gün artırıyor. Memleket Partisi’nin Erzurum’daki genç İl Başkanı Serhat Can Eş, “ Her geçen gün Memleket sevdalıların sayısı çoğalıyor. Genel Başkanımıza bir söz verdik, Erzurum’dan milletvekili çıkaracağız.” dedi.

 

 

 

 

Önümüzdeki hafta Erzurum’da çeşitli partilerden ayrılan 500 kişi Memleket Partisine üye olacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan, Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can EŞ, “ Partimize teveccüh her geçen gün artıyor. Yaklaşık 1 yıl önce kurulan partimiz, Genel Başkanımız, Liderimiz Muharrem İnce’nin, gayretleriyle kısa sürede, gündem oluşturan bir parti konumuna geldi. Bizde Genel Başkanımızın hızına yetişmeye gayret gösteriyoruz. Erzurum’da vatandaşların ciddi ilgisine mazhar olduk. Bu teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İktidardan da muhalefetten de yorulan vatandaş, alternatif olarak Memleket Partisi’ni görüyor. Çünkü Memleket Partisi vatandaşa yukardan bakmıyor, sırça saraylarda oturup siyaset yapmıyor, sürekli saha, vatandaşının yanında. Liderimiz halkın arasından çıkan, bu güne kadar siyasi çizgisinden taviz vermemiş, makam mevki peşinde koşmayan, ne söz vermişse arkasında durmuş, tek derdi, vatan millet, memleket olan bir isim. Halkın sorunlarını, kimseden korkmadan, hesap kitap yapmadan, doğrudan söyleyen, gündeme getiren, vatandaş dışında kimsenin önünde eğilmeyen Liderimiz, yapılacak ilk seçimde Cumhurbaşkanı olacaktır. Bizde kendisine Erzurum ziyaretinde bir söz verdik. Erzurum’dan milletvekili çıkaracağız. Bu anlamda gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bunu vatandaşımızda, görüyor. Önümüzdeki hafta Erzurum’da çeşitli Partilerden ayrılan ve ilk kez bir partiye üye olacak, akademisyeninden, çiftçisine, esnafından, işçisine, bir çok meslek sahibi 500 kişi partimize katılacak. Yapacağımız törenlere rozetlerini takacağız. Bizim bu memleket için söyleyecek sözümüz var diyen herkesi partimize bekliyoruz. Bu katılımla Erzurum’da üye sayımızı 2 bine çıkarmış olacağız. Memleket sevdalılarının sayısı her geçen gün artıyor.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.