MEMLEKET PARTİSİ GENÇLERİN ÇEKİM MERKEZİ OLDU

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, genç bir isim. Erzurum’da İl Başkanı olarak atandıktan hemen sonra kolları sıvayan Can Eş’in ne denli zorlu bir dönem geçirdiği ve partisini teşkilatlandırma noktasında nasıl emek sarf ettiğine bizzat şahidim.  Kurucu İl Başkanı olarak atandığında yanındaki 4-5 kişiyle yola çıkan Can Eş, bu gün gelinen noktada üye sayısıyla bir çok parti ile yarışır hale gelmiş.

 

 

 

 

 

Genel Başkan Muharrem İnce’nin geçtiğimiz ay yaptığı Erzurum gezisi de bunun en önemli kanıtı. Yıllar önce kurulan bir çok parti Genel Başkanlarının Erzurum gezilerinde oluşturduğu kalabalığa bakın, BİRDE Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin hitap ettiği salondaki kalabalığa baktığınızda ne demek istediğimi anlarsınız. Bütün görüntüler sosyal medyada var. Karşılama için oluşturulan konvoy, salon toplantısı isteyen izleyebilir.

 

 

 

 

 

Peki bu başarının arkasındaki güç ne? Hemen söyleyeyim, gençlik dinamizmi. Serhat Can Eş gençliğinin verdiği enerjiyle, gece gündüz çalışıyor. Gençlerle aynı dili konuşabiliyor. Bu yüzden Erzurum’da Memleket Partisi gençlerin çekim merkezi durumunda. Gençler için konserler organize ediyor. Partiye gelip sıkıntısını anlatan her gencin problemiyle ilgileniyor.

 

 

 

 

Kısa sürede teşkilatlarını da oluşturan Can Eş, siyasette inanmış bir isim. “ Biz Erzurum’dan en az bir milletvekili çıkaracak oyu alacağız, Genel Başkanıma söz verdim” diyor. Benim bildiğim davalar inanmış insanların omuzlarında yükselir. Siyasetin ön koşulu başarıya inanmaktır. Bu inançta Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş’te fazlasıyla var. Çok kısa bir sürede Erzurum’da köklü partilerle yarışır duruma gelen Can Eş’in seçimler zamanında yapılırsa geçen sürede partisine nasıl bir ivme katacağını bekleyip göreceğiz. Bizim buralarda bir söz vardır. “ Perşembenin gelişi, Çarşambadan bellidir” diye.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.