SİYASET Haber Girişi : 14 Ocak 2023 14:02

MEDENİ KILIÇER, DAVAYA GENEL BAŞKANIMIZA VERDİĞİ ZARARLAR AYYUKA ÇIKMIŞTIR

MEDENİ KILIÇER, DAVAYA GENEL BAŞKANIMIZA VERDİĞİ ZARARLAR AYYUKA ÇIKMIŞTIR
Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu.

Yeniden Refah Partisi’nde sular durulmuyor. Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu.

 

 

 

Yeniden Refah Partisi’nin Erzurum’da ivme kazanmasında ciddi katkıları bulunan Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer yaptığı paylaşımda şunları söyledi; “  Bilmenizi istediğim bir konuyu siz kıymetli dava ve yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim, Ankara Kızılcahamam’da yapılan Toplantıda hakkımda çıkan Horasan ilçe başkanı görevden alınmış haberleri beni derinden üzmekle birlikte bu karalama kampanyası yapan kişi yada kişiler , dava adamı olmamakla birlikte partiye , davaya ve genel Başkanımıza verdiği zararlar artık ayyuka çıkmıştır, bilinmesini isterim ki ben görevimin başındayım bu mesnetsiz, asılsız ve yalan haberleri ortaya atan kişiler elbette ki gün geldiğinde kendilerinden defolup gideceklerdir ben bu davaya geldiğimde kefenimle geldim demiştim gittiğimde kefene giyinip giderim beni bu hak davamdan kimse geri döndüremez bunu da bilin yeniden refah partisi Horasan da Türkiye’nin en yüksek oyunu alacaktır.  Allah'ın izniyle hedefimizden kimse bizi alı koyamaz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Kılıçer’in açıklamaları sonrası, İl Başkanı Adnan Bozan ve Yedek MKYK Üyesi Sadık Çat’tan her hangi bir açıklama gelmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.