GÜNDEM Haber Girişi : 30 Kasım 2021 11:54

 Lodosta hasar gören fabrika çatısını tamir ederken düşerek hayatını kaybeden, Erzurumlu Yurdal Gökçe, Paşalı köyünde defnedilecek

 Lodosta hasar gören fabrika çatısını tamir ederken düşerek hayatını kaybeden, Erzurumlu Yurdal Gökçe, Paşalı köyünde defnedilecek
Gebze’de şiddetli lodos nedeniyle hasar gören fabrikanın çatısını tamir etmek isterken düşerek hayatını kaybeden Erzurumlu 41 yaşındaki Yurdal Gökçe'nin cenazesi Paşalı köyünde defnedilecek. 

Dün yaşanan şiddetli lodosta Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çalıştığı fabrikanın çatısı hasar gören Yurdal Gökçe (41) tamir etmek için çatıya çıktı. Bu sırada etkisini iyice arttıran lodos nedeniyle Gökçe çatıyla birlikte metrelerce yükseklikten aşağıya uçtu. Fabrika’da çalışanlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkartılan Gökçe sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 

Gökçe’nin cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçe’nin ağabeyi Cemal Gökçe “Fırtına sırasında çatıdan birkaç saç kalmış kardeşim de bunları düzeltmek için çatıya çıkmış. Ama esen rüzgarla birlikte depoya düşmüş. Başkasının işini kendi işi gibi gören bir insandı. Evli ve 41 yaşındaydı” diye konuştu. 

 

 

 

 


Gökçe’nin cenazesi burada yapılacak otopsi işleminin ardından defnedilmek üzere memleketi Erzurum’un Paşalı köyüne götürülecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.