SİYASET Haber Girişi : 09 Nisan 2023 21:36

LİSTENİN 6. SIRASINDAKİ AKPINAR ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

LİSTENİN 6. SIRASINDAKİ AKPINAR ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Esna Akpınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, adaylıktan çekildi.

İYİ Parti listesindeki yerini beğenmeyen Eski Kadın Politikaları Başkanı Esra Akpınar, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Erzurum'da İYİ Parti Temayül yoklaması yaparak, çıkan sonuca bire bir uydu. Temayülden altıncı sırada çıkan Esra Akpınar, listedeki yerini beğenmeyerek, adaylıktan çekildiğini duyurdu.  

 

 

 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AKPINAR şunları söyledi; " Yaklaşık iki yıl önce 21 Mayıs 2021’de İl Başkanım Melih Kırkpınar’ın teklifi ve daveti üzerine İYİ Parti saflarına katıldım. Daha sonra İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı olarak görev yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde teşkilat yapılanmasının ardından üye kayıtlarına başladık. Patimize özellikle hanım kardeşlerimin gösterdiği teveccüh beni hem duygulandırdı hem de cesaretlendirdi.

 

 

 

Göreve geldiğim ilk günden bugüne hiç bir karşılık beklemeden gece gündüz çalıştım. Erzurum’un hemen hemen her ilçesine gittim.Kar kış demeden evimden ailemden ödün vererek maddi manevi emek gayret harcayarak elimden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösterdim. Amacım belki bir ikbal peşinde koşmak değildi ama verilen emeğe, harcanan bir ömre, gösterilen çabaya gayrete, alın terine, evdeki çocuğun anne özlemine bir vefa olur diye düşünüyordum. Bundan daha insani ve vicdani bir şey olabilir mi!?

 

 

 

 

En son yapılan temayül yoklamasında üyelerimizin oyları ile 6. Sırada yer aldım. Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum. Ancak siyasetin temel kuralı olan emek sarf edenlerin hiçe sayılma hastalığı maalesef bizde de kendini gösterdi. Üç yıldır geceli gündüzlü ailemden çocuklarımdan fedakarlık ederek emek verdiğim ter akıttığım İYİ Parti Genel Merkezi bunları görmezden gelerek emeği gayreti desteği görmezden gelmiştir.

 

 

 

Bundan dolayı,

Üç yıldır gösterdiğim gayretin, verdiğim emeğin, harcadığım maddi ve manevi varlığımın, çocuklarımdan ailemden ayrı kalmanın, Liderime partime ve ilkelerine bağlılığımın karşılığının bu olmadığını ve şuan ki konumun olmadığını düşündüğümden Milletvekili Adaylığı listesinden istifa ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir 10 Nisan 2023 09:56

    Eeeeee... Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez diye yola çıkarsan, evde ki tavuktan da olunca zoruna gitmeyecek!!!