SPOR Haber Girişi : 25 Haziran 2022 03:30

Kongreye günler kala Başkan Sekmen sessizliğini bozdu: KİMSEYE KAPILARIMI KAPATMADIM!

Kongreye günler kala Başkan Sekmen sessizliğini bozdu: KİMSEYE KAPILARIMI KAPATMADIM!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’den 3 Temmuz’da yapılacak kongre öncesinde önemli mesajlar: Kimseye kapımı kapatmadım. Erzurumspor için projesi, düşüncesi olan herkes aday olabilir...

ERZURUMEKSPRES - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’den 3 Temmuz’da yapılacak kongre öncesinde önemli mesajlar. 

 

Kimseye kapımı kapatmadım” diyen Onursal Başkan Sekmen, “Tek projesi belediye katkısı olmayan, kendi öz kaynakları başta olmak üzere kulübe gelir sağlayacak projeleri olan herkes aday olabilir” dedi. 

 

Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün “Ben artık yokum” diyerek 3 Temmuz Pazar günü için Olağanüstü Kongre kararı almasının ardından tüm gözlerin çevrildiği Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, suskunluğunu yakın çevresine bozdu. 

Şu ana kadar resmi olarak tek bir adayın dahi ortaya çıkmadığı ortamla ilgili düşüncelerini yakın çalışma arkadaşlarıyla paylaşan Başkan Sekmen, “Kimseye kapılarımı kapatmış değilim” dedi. 

 

Erzurumspor için projesi olan, dertlenen, düşünceleri olan herkesin aday olması gerektiğini ifade eden Başkan Sekmen’in yakın çevresine başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. 

 

ERKHABER’in ulaştığı bilgilere göre Başkan Sekmen’in, “Geçmişten bugüne ortya çıkan, ‘adayım’ diyenlerin tek bir projesi var, belediyenin kaynakları. Bunun böyle olmaması gerekiyor. Belediye imkanlarıyla bugüne kadar gelindi. Ancak bundan sonra sadece belediyenin imkanlarıyla bu işin yürümesi mümkün değil. Dolayısıyla, belediye dışında fikri olan, projesi bulunan, hepsinden de önemli kendi öz kaynaklarıyla kulübü yönetebileceğini düşünen herkese kapımız açık. A şahsı, B şahsı ile benim sorunum yok. Böyle bir algı oluşturulduğunu görüyorum ve bunu son derece yanlış buluyorum. Kulübün de belediyenin kapılarını da kimseye karşı kapatmış değilim. Herkese eşit mesafedeyim. Net olarak bilinmesini istiyorum. Kulübün ekonomisi ortada. Bunun kendi öz kaynaklarıyla üstesinden gelebileceğini düşünen herkes aday olabilir. Bu şartlarda göreve talip olan arkadaşlarımıza diğer şehirlerde hangi konularda belediyeler destek veriyorsa biz de aynı hususlarda destek veririz” dediği öğrenildi..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.