SİYASET Haber Girişi : 09 Aralık 2022 12:53

KIRKPINAR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI.

KIRKPINAR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI.
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, 7 Ocakta yapılacak olan il kongresinde başkanlık için aday olmayacağını, Soruyorum programında canlı yayında açıkladı.
KIRKPINAR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI.

ERK HABER TV'te yayınlanan Sinan Özçaylak'ın sunduğu Soruyorum Programının konuğu olan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar önemli açıklamalarda bulundu. 

 

 

İlçe Kongrelerini tamamlayan İYİ Parti'de İl Kongresinin 7 Ocakta yapılacağını belirten Başkan Kırkpınar, İlçe Başkanlarıyla istişare ettiğini, Gençlik ve Kadın Kollarıyla görüştüğünü, Genel Merkezle yaptığı görüşmeler sonrasında bir karara vardığını ifade ederek,  İl Kongresinde Başkanlık için aday olmayacağını, Milletvekili aday adayı olacağını ifade etti. 

 

 

İl Teşkilatı ile yaptığı istişare sonrasında İlçe Başkanlarının, " Tabiki Genel Başkanımızın takdiri ancak, biz sizle üç yıldır, il başkanı olarak çalıştık, bundan sonrasında sizi şehrimizi temsilen milletvekili olarak görmek istiyoruz." dediklerini söyleyen Kırkpınar, " İl Yönetiminin de isteği bu yönde olunca, bende onların arzuları doğrultusunda, milletvekili aday adayı olmam doğrultusunda çıkan karara uyacağımı buradan sizin aracılığınızla duyuruyorum." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.