SİYASET Haber Girişi : 18 Kasım 2021 13:43

KIRKPINAR KİM BU ARSA MÜTEAHHİTLİK İŞLERİ YAPANLAR?

KIRKPINAR KİM BU ARSA MÜTEAHHİTLİK İŞLERİ YAPANLAR?
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar gündeme dair yazılı bir açıklamada bulundu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ü hedef alan Kırkpınar, " Kim bu lüks araç biniyor diye uyardıklarınız? Kim bu arsa, müteahhitlik işleri yapan yöneticileriniz?" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar gündeme dair yazılı bir açıklamada bulundu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün açıklamalarını gündemine alan Kırkpınar, Öz'e sorular yöneltti. 

 

 

 

 

Yaptığı açıklamada Kırkpınar, “İktidar partisi genelde olduğu gibi yerel yönetimlerde de iç çekilmelerle uğraşmaktan, vatandaşa hizmete ne yazık ki zaman ayırmıyor. Düşünsenize Bir canlı yayında, Ak Parti  İl Başkanı, kendisine İlçe yönetimleri ile ilgili soru soran moderatöre, lüks araç binmeyin, küçük yer herkes dikkat ediyor gibisinden uyarılarda bulunduğunu söylüyor. Kim bu lüks araç biniyor diye uyardıklarınız? Kim bu arsa, müteahhitlik işleri yapan yöneticileriniz? Kendi partisi dışında bu uyarıyı kimseye yapamayacağına göre, lüks içinde yaşayan, iş takipçisi, müteahhit yöneticilerinizi kamuoyuna  açıklayın. Aksi takdirde bu olayın takipçisi olacağız. 

 

 

 

 

AK Parti İl Başkanı, Partisinin oylarının Erzurum'da yükseldiğini idda ediyor. Tam tersi, Ak Parti oy yükseltmemiş, tarihi boyunca düştüğü en az oy seviyesine inmiştir Erzurum'da. Erken Seçim olmasını ısrarla talep ediyoruz. vatandaşımız sandıkta bu kibrin cevabını verecektir." dedi. 

 

 

 

 

İktidar Partisi kaybetmeyi hazmedemiyor.

Son yerel seçimlerde ülke genelinde aldıkları yenilginin AK Partiyi tedirgin ettiğini iddia eden Kırkpınar sözlerini şöyle sürdürdü; " Özellikle şehrimizdeki büyük hizmet eksikliği vatandaşı canından bezdirmiş durumda. Gittiğimiz her yerde yığınla sorun ile karşı karşıya kalıyoruz. İnsanımız bize güvenip teveccüh gösteriyor. Derdini bize anlatıp çare olacağımıza  inanıyor. Erzurum'da her gün eriyen iktidar partileri, çözüm üretmek ve hizmet etmek yerine kendi içlerinde suçlu arama yoluna gittiler. Bu durumda olan bir partinin ülkeye faydası ne olabilir? Biz İYİ Parti olarak yarın seçim olacak gibi çalışıyor ve vatandaşımızın sesi soluğu olmaya gayret gösteriyoruz. İktidar olduğumuz gün, adaletten ve hukuktan şaşmadan, her kötülüğün hesabını soracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.