GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mayıs 2022 14:31

Kırkpınar'dan yol tepkisi...

Kırkpınar'dan yol tepkisi...
Tekman yolu Taşkesenli Mahallesi mevkiinde toprak kayması sonucu aylardır ulaşımda büyük problemler var. İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar ve Tekman ilçe başkanı Turan Çetinkaya bahsi geçen bölgede vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

ERZURUMEKSPRES - 2 yıldır defalarca yapılan İstinaf duvarlarının sürekli çöktüğünü, her seferinde yıkılıp yeniden yapıldığını ve 4 aydır verilen sözlere rağmen hiç kimsenin uğramadığını dile getiren Kırkpınar, “Burada vatandaşı dinliyoruz, aylardır bu yollar kapalı.

 

 

Vatandaş Erzurum’dan ilçeye ulaşmak için büyük mücadele veriyor. Yandaş müteahhitlere yaptırılan bu İstinaf duvarları, yolunu devirmeden dökülüyor. Bu işleri üstlenen firmaları neden denetlemiyorlar merak ediyoruz. İnsan hayatını ilgilendiren bu duvarların böyle dökülmesi ciddi mal ve can kayıplarına sebep oluyor. Kapanan yolun yanında açılan tek şeritli asfaltsız yol hem araçların hem de hayvanların geçişi için kullanılıyor. Bir çok hayvan burada telef olmuş durumda.

 

 

Vatandaşlar yakılan İstinaf  duvarını yapan firmanın gelmediğini iddia ediyor. Biz bu iddiaların takipçisi olacağız. İnsanlarımızın emeğinin kimseye peşkeş çekilmesine müsaade etmeteceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.