SİYASET Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 20:35

Kırkpınar'dan Palandöken çıkarması...

Kırkpınar'dan Palandöken çıkarması...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkınar, Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkınar, Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı.  Kırkpınar'a İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe'de eşlik etti.

 

 

Esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla biraraya gelen Kırkpınar, ülkenin bir numaralı sorunu olan ekonominin İYİ yönetimlerle düzlüğe çıkacağını söyledi. Esnafa bir dokunup bi ah işittiklerini de ifade eden Kırkpınar, ''Fırınıyla, kafesiyle, marketiyle bütün esnaf kan ağlıyor. Bugün siftsh dahi yapamayan ensafla tanıştık. Bu artık dayanılacak bir durum değil. Ülkemiz yönetilemeyecek duruma gelmiştir. Biran önce seçim yapılması elzemdir''dedi

 

 

Vatandaşın da evine ekmek götüremeyecek duruma geldiğini söylyen Kırkpınar, ''Görüyoruz ki, vatandaşın umudu İYİ Parti kadroları. Bize karşı büyük bir teveccüh var. Vatandaşlarımıza da söz verdik. Ekonomik sorunlar İYİ Parti kadrolarıyla en kısa sürede son bulacaktır'' diye konuştu. 

 

 

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe ise sık sık gerek esnafı gerekse vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini söyledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.