GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 19 Temmuz 2021 00:46 Haber Girişi : 18 Temmuz 2021 23:32

Kırkpınar'dan Kurban Bayramı mesajı...

Kırkpınar'dan Kurban Bayramı mesajı...
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ''Yüce Allah'tan Kurban Bayramı'nın vatanımıza ve birliğimize sonsuz güç vermesini temenni ederim'' diyen Kırkpınar açıklamasında şunları söyledi;

 

“Bayramlar inancımızın kutsal günleridir. Bu günlerde insanlar, uzun zamandır görmedikleri akraba ve dostlarını ziyaret eder. Bayram namazlarında heyecan ve huzurla din kardeşleriyle bayramlaşır. Bayramların en önemli yanlarından biri de, paylaşma hissinin en üst seviyede yaşanmasıdır. İhtiyaç sahibi olanlara, o günlerde daha fazla yardım eder ve ihtiyaçlarının giderilmesi için elimizden geleni yaparız. Gönül ister ki, herkesin müreffeh yaşadığı, bir ülke olalım.”

İnsanımız Harçlıksız Bayram Geçirecek!

“Kötü ekonomik gidişat, özellikle kendi emek gücüyle kazanan özel sektörden bir çok insanı sefalete mahkum etmiştir. Bırakın kurbanlık almayı, bayramda çocuklarına bayramlık almaya bile gücü kalmadı vatandaşın. Bir çok esnaf, siftahsız ve harçlılsız bayram tatilini geçirecek. Kurbanlıkları maaliyetinin altında satan, hayvancılarımız bayram sonrasını kara kara düşünmekten, bayramın mutluluğunu unuttu. Çiftçiler kuraklık yüzünden perişan durumda. Asgari ücretlinin durumu ortada, emeklimiz geçim derdinde, memurumuz maaşını alır almaz borçlu çıkıyor. İşsiz gençlerimiz yarınlara umutsuz bakıyor. Her gün daha da ağırlaşan ekonomik zorluklar, bu güzel günlerimizi tadında yaşamamıza mani oluyor.”

Fakirlik kaderimiz değil! 

Tarih boyunca hiçbir milletin göstermediği fedakarlığı gösteren insanımız, devleti için canını, malını gözünü kırpmadan vermiştir. Devlet dediğimiz kurumu kutsallaştırıp bu uğurda mücadele etmiştir. Devlet birey için vardır. Bugün devleti yönetenler, devlet sadece bazı bireyler için vardır mantığıyla hareket ediyor. Bir gurup insanın menfaatleri için kullandıkları bu imkanlar, halkı fakirleştirmiş ve yoksulluğa mahkum etmiştir. İYİ Parti iktidarında, bu çıkar ve rant odaklarından devleti kurtarıp, adil bir şekilde vatandaşımıza sunacağız. O zaman herkes şahit olacaktır ki; adil paylaşım, huzur ve bereketi vatanımızda hakim kılacak. Yola çıktığımız ilk günden beri, amacımız adaletin her kurumuna her bireyine uygulandığı bir Türkiye hedefidir.

Bu mübarek gün vesilesi ile; aziz milletimizin ve tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, Yüce Allah'tan vatanımıza ve birliğimize sonsuz güç vermesini temenni ederim.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 19 Temmuz 2021 15:15

    Çok güzel bir yazı tebrik ederim