SİYASET Haber Girişi : 18 Mart 2023 11:02

KILIÇER ADAY ADAYI OLDU

KILIÇER ADAY ADAYI OLDU
Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili aday adayı oldu. Başvurusunu bizzat Genel Başkan Fatih Erbakan'a sundu.

Yeniden Refah Partisi'nin Erzurum'da teşkilatlanmasında önemli bir paya sahip olan, Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer, parti genel merkezinde milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

 

 

Erzurum'da sancılı bir teşkilatlanma süreci yaşayan partiye kurulduğu günden, bu güne emek harcayan Medeni Kılıçer, adaylık başvurusu bizzat Genel Başkan Fatih Erbakan'a sundu. Kılıçer'in adaylık başvurusu, Erzurum'da parti tabanında heyecan uyandırdı.  

 

 

Ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğu bilinen ve Erzurum'da listenin birinci sırasında olacağına kesin gözüyle bakılan Medeni Kılıçer adaylık müracaatını sosyal medyadan duyurdu. Kılıçer; "  Mensubu olduğum, ilk günden bu yana; milletime, memleketime huzur ve refahın yeniden tesis edilmesi yolunda mücadele ettiğim, Yeniden Refah Partimizin Erzurum Horasan ilçe başkanı olarak, Genel Başkanı Sn Dr. Fatih Erbakan'a, 28.Dönem Milletvekili aday adaylığımı sundum. Cenabı Allah milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın." paylaşımını yaptı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vezir çelik 18 Mart 2023 23:39

    İnşallah hayırlı olur Allah yolunu açık etsin