SİYASET Haber Girişi : 20 Temmuz 2022 22:16

Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nı Erzurum'da yapacak...

Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nı Erzurum'da yapacak...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ağustos Salı günü Erzurum’a geleceğini duyurdu.

ERZURUMEKSPRES - Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ağustos Salı günü Erzurum’a geleceğini duyurdu.

 

 

 

Erzurum’da Partisinin grup toplantısını yapacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçtaroglu'na 100 milletvekili ve MYK üyeleri de eşlik edecek. 

 

Cumhuriyet  Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger, yaptığı yazılı açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ağustos Salı günü Erzurum’a geleceğini duyurdu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ağustos Salı günü, beraberinde genel başkan yardımcıları ile birlikte 100 kadar milletvekili ve merkez yürütme kurulu (MYK) üyeleri olduğu halde Erzurum’a geleceğini ve grup toplantısını burada yapacağını bildiren Başkan Suat Dülger, şehir genelinde ziyaretler gerçekleştirecek ekibin esnafın, vatandaşın dert ve sıkıntılarını dinleyeceğini kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.