KEŞKE BUNUN İÇİN DE IZDIRAP DUYSAYDIN.

Erzurum TRT müdürlüğü kapatılıyor. İddia o ki müdürlük haber şefliğine çevrilecek ve Diyarbakır Bölge müdürlüğüne bağlanacak. Kapatılacak müdürlükler içerisinde Çukurova, İzmir ve Erzurum var. Tabi Trabzon’a kimse dokunamıyor, Diyarbakır’a kimse dokunamıyor. Ama Erzurum olunca kapatması kolay. Ne siyaseten güçlüyüz ne de doğru dürüst bir Erzurum lobimiz var.

İktidarı da muhalefeti de milletvekilleri meseleyi basından öğreniyor. Hele bir muhalefet milletvekilimiz var ki evlere şenlik. TEDAŞ işçilerinin ve memurlarının uygun fiyata konaklaması için yapılan misafirhaneden çıkarılınca kıyameti koparan, “Genel müdüre ulaşamıyorum, ızdırap duyuyorum” diye parti genel merkezini harekete geçiren milletvekilimiz Naci Cinisli.

Naci bey milletvekili olarak bu sizin ilk sınavınız. Benden size tavsiye TBMM’de basın toplantısı yapın, konuyu gündeme getirin. Gerekirse genel başkanınızla görüşüp meseleyi gündeme getirmesini sağlayın. Hani muhalefet milletvekilisiniz ya bunları yapmanız gerekiyor.

Meseleyi basından öğrenip iki satır tweet atmakla bu işler olmaz. Paraşütle gelerek milletvekili oldunuz, bari vekilliğin gereğini yerine getirin. Sizin konuyu gündeme getirme yeriniz sosyal medya değil, meclis kürsüsü olmalı.

İktidar milletvekillerine gelince, tamam Afrika’da önemli ama biraz seçildiğiniz şehirden haberiniz olsun. TRT Erzurum müdürlüğü kapatılırsa bu sizin için büyük bir ayıp olur. Benden söylemesi.

Çuvaldızı da kendimize batıralım. Konuyla ilgili bütün STK’lar açıklama yaparken, Erzurum’da iki gazeteci cemiyeti var, ikisinden de tık yok. Hele birinin başkanı da TRT’de prodüktör. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.