GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mayıs 2024 15:19

Kent Lokantasından günlük 400 kişi faydalanıyor.

Kent Lokantasından günlük 400 kişi faydalanıyor.
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın seçimden hemen sonra faaliyete geçirdiği kent lokantasından günlük 400 kişi faydalanıyor. İlçe Merkezindeki kent lokantası tabiri caizse dolup taşıyor.

4 Kap yemeğin sadece 50 TL'ye satıldığı Kent lokantasına vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. 31 Mart seçimleriyle Başkanlık koltuğuna oturan Arif Hikmet Kılıç'ın yeni dönemdeki ilk hizmeti Kent Lokantası oldu.

 

 

 

Belediye personeliyle hazırlanan 4 kap yemek vatandaşa sadece 50 TL'den sunuluyor. İlçe merkezindeki kent lokantası adeta dolup taşıyor. Öğlen 11.00'da başlayan servis 15.00'a kadar devam ediyor. Özellikle dar gelirli vatandaşların ilgi gösterdiği kent lokantasından, ilçedeki öğrenciler, esnafda da yararlanıyor. 

 

 

 

Vatandaşlar verilen hizmetten son derece memnun. Çat Belediyesinin bu hizmetinin şehirde örnek olmasını ve Erzurum merkezde de bu lokantaların açılmasını istiyorlar. 

 

 

 

 

 

 

 

KENT LOKANTASI TAMAM, SIRADA HALK EKMEK VAR. 

Geçtiğimiz gün ziyaret ettiğimiz Başkan Arif Hikmet Kılıç, " Bu başlangıç, sosyal belediyecilik anlamında seçimden önce ne söz verdiysek, seçimden sonra bir bir gerçekleştireceğimizden kimsenin şuphesi olmasın. Çat Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz, yakın bir zamanda ilçeye yakışır, hijyenik şartlarda üretim yapacak, Halk Ekmek fabrikamızı da faaliyete geçirerek, hemşerilerimize kaliteli ekmeği uygun fiyatla sunacağız. Belediyemizin elbetteki sıkıntıları var, ancak enkaz edebiyatı yapmadan, el birliğiyle bütün sorunlarımızın üstesinden geleceğiz." dedi. 

 

 

 

                              

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.