SPOR Haber Girişi : 12 Ocak 2022 17:31

Kayak Alp Disiplini yarışmalarına Vakıf Okulları damga vurdu...

Kayak Alp Disiplini yarışmalarına Vakıf Okulları damga vurdu...
Erzurum'da düzenlenen 2021 - 2022 yılı okullar arası Kayak Alp Disiplini yarışmalarına Vakıf Okulları toplam 11 sporcu ve 17 madalya ile damgasını vurdu.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum'da düzenlenen 2021 - 2022 yılı okullar arası Kayak Alp Disiplini yarışmalarına Vakıf Okulları toplam 11 sporcu ve 17 madalya ile damgasını vurdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakıf Okulları, 149 sporcunun katıldığı yarışmalar da Kayak Alp Disiplini minikler B kategorisinde ; Slalom ve büyük slalomda (kız) il birincisi olarak 2 madalya Slalom büyük slalom ve kombine yarışmalarında il birincisi olarak toplam 3 madalya kazandı.  

 

 

 

 

 

 

 

Alp Disiplini minikler A kategorisinde; İl ikincisi olarak toplamda 3 madalya; Slalom büyük slalom ve kombine yarışmalarında il üçüncüsü olarak toplamda 3 madalya kazanan Vakıf Okulları Alp Disiplini küçükler kategorisinde;

 

 

 

 

 

 

Büyük slalomda il ikincisi kombinede il ikincisi olarak toplamda 3 madalya Slalomda il ikincisi büyük slalomda il beşincisi kombinede il üçüncüsü olarak toplam iki madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.