SİYASET Haber Girişi : 07 Haziran 2022 13:36

KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE GERİ ALIYORSUNUZ

KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE GERİ ALIYORSUNUZ
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin Yaptığı açıklamasında ekonomik gündemi değerlendirdi. Güneyin “ AK Parti iktidarı, kaşıkla verip, kepçeyle geri alıyor.

İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin Yaptığı açıklamasında ekonomik gündemi değerlendirdi. Güneyin “ AK Parti iktidarı, kaşıkla verip, kepçeyle geri alıyor. Vatandaşın gelirini artırırmış gibi yapıp, zamlarla daha cebine para girmeden geri alıyor.” dedi.

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin Şunları söyledi; “ İğneden, ipliğe her şeye her gün kademeli zamlar yapılıyor. Özellikle, elektriğe, doğalgaza, benzine, mazota, her gün düzenli ve kademeli bir biçimde zam yapılıyor. Beri tarafta vatandaşın gelirlerini artırıyormuş gibi yapıyorlar. TUİK’in belirlediği enflasyon oranının bile altında gelir artışı yapılıyor. Halbuki bu gün geldiğimiz noktada, aylık olarak vatandaşın gelirlerini zam yapılmalı. Ya yaptığınız zamları geri alacaksınız, yada vatandaşın gelir düzeyini de her ay zam yaparak artıracaksınız.

 

 

 

 

AK Parti her zaman yaptığı gibi “mış” gibi yapıyor. Vatandaşın cebindeki para, birikimi, her geçen gün eriyor. Vatandaş yoksullaşıyor, ülke olarak yoksullaşıyoruz. Bu iktidar artık ipin ucunu kaçırmıştır. Ekonomiyi uyguladığı politikalarla toparlaması mümkün değildir. Vatandaşın güvenini kaybettiler.

 

 

 

 

Maaşla çalışanlar için durum böyle, peki esnafın halinden haberiniz var mı? Sattığını yerine koyamayan, SGK, BAĞKUR primlerini ödeyemeyen, bankaların kredi kıskacı altında inim inim inleyen esnafın halini biliyor musunuz? Erzurum’da her gün bir esnaf, ekonomik nedenlerle iş yerini kapatıyor. İşsizler ordusuna her gün yenileri ekleniyor.

 

 

 

 

Bir de büyük müjdeler veriyorlarmış gibi, açıklamalar yapıyorlar. Hani haziranda her şey düzelecekti, düzlüğe çıkacaktık. Bırakın düzlüğe çıkmayı, her geçen gün ekonomik kriz daha da derinleşiyor.” dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.