SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2024 10:15

Karataş, bu teveccühü, 31 martta sandıktan çıkacak rekorla kutlayacağız.

Karataş, bu teveccühü, 31 martta sandıktan çıkacak rekorla kutlayacağız.
AK Parti Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş, saha çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, ilçede gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor.

 

 

 

AK Parti İlçe Başkanlığı da yapmış bir isim olan Recep Karataş, " Bizi canı gönülden bağrına basan Horasan’ımızın bu teveccühünü 31 Mart'ta sandıklardan çıkacak rekorla kutlayacağız" dedi. 

 

 

 

 

 

" Menzile varana kadar durmadan, yorulmadan ilk günki aşkla milletimizin hizmetkarı olacağız." diyen AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, " Öyle bir kazanacağız ki Horasan’da herkes kazanacak. Kimseyi ötekileştirmeden, her kesimle kucaklaşarak, ortak aklı ön planda tutarak çalışacağız. İlçemizin her mahallesi, her köşesi bizim için aynı öneme sahip. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden eşit ve adil bir şekilde tüm ilçelerimize hizmet etmek için yola çıktık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'le uyum içinde çalışarak, ilçemizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri bir bir yapacağız. Bizim muradımız vatandaşımızın gönlüne girmektir. Hemşehrilerimizin heyecanı, coşkusu ve sevgisi bu iş bitti diyor. Bu birlik ve beraberlikle Horasan’ımız için durmak yok yola devam diyoruz. Bizi canı gönülden bağrına basan Horasan’ımızın bu teveccühünü 31 Mart'ta sandıklardan çıkacak rekorla kutlayacağız." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.