GÜNDEM Haber Girişi : 03 Haziran 2024 18:48

Karaca'da tüm ürünler doğal ve katkısız...

Karaca'da tüm ürünler doğal ve katkısız...
20 yıllık tecrübe, hem doğal hem de katkısız ekmek çeşitleriyle Erzurum’a hizmet veren Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamülleri lezzetin öncüsü olmayı sürdürüyor…

ERZURUMEKSPRES - 20 yıllık tecrübe, hem doğal hem de katkısız ekmek çeşitleriyle Erzurum’a hizmet veren Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamülleri lezzetin öncüsü olmayı sürdürüyor…

 

 

Palandöken Yenişehir Forum AVM karşısında 20 yıldır hizmet veren Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamülleri, müşterilerine sunduğu doğal ve katkısız 16 ekmek çeşidiyle dikkat çekiyor. Ekşi maya ve odun ateşinden gelen lezzeti müşterilerine sunan işletmenin yeni lezzetleri de raflardaki yerini alıyor.

 

 

GÜMÜŞHANE KÖY EKMEĞİ DE, KATKISIZ TRABZON EKMEĞİ DE MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

 

Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamülleri, ürettiği 16 ekmek çeşidiyle müşterilerine hizmet veriyor. Özellikle Gümüşhane yöresine ait köy ekmeği ile katkısız Trabzon ekmeği tadı damaklarda bırakan lezzetleriyle dikkat çekerken, mısır ekmeği, tam buğday, çavdar ekmeği, kepek ekmeği, Hasan Kale Lavaşı, Sarı Buğday Ekmeği üretilen ekmek çeşitlerinden bazıları, Erzurum ketesi, kurabiye çeşitleri, simit ve poğaça da  en çok tercih edilen ürünler arasında.

 

 

TAMAMEN DOĞAL VE KATKISIZ

 

Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamülleri işletmecisi  Kani Tuncer, Fırında üretilen çeşitlerin tamamen katkısız ve doğal olduğunu belirterek, ‘’ İşletmemizde olmazsa olmaz kurallarımız var. Katkısız, doğal, temiz, hijyenik ve güleryüz. Biz 20 yıldır bunlardan asla ödün vermedik.

 

 

Unumuzu da buğdayımızı da yerinden yani değirmenlerde alıyoruz. Ekmeklerimizi üretirken asla bunlardan taviz veremeyiz. 16 çeşit ekmek, simit, poğaça çeşitleri, Erzurum ketesi ve kurabiye çeşitlerimizle Erzurum halkına hizmet vermeye devam ediyoruz’’dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.