SİYASET Haber Girişi : 25 Ocak 2022 10:12

KARA, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR

KARA, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR
GELECEK Partisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün sözlerine tepki gösterdi. Kara, " Korkunun ecele bir faydası yoktur" dedi.

GELECEK Partisi İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara'nın açıklaması şöyle; " AKP Erzurum İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “seçimi kazanmak için her yolu mubah gören, her türlü iftirayı atabilen, her türlü yalanı söyleyebilen bir muhalefet yapısı var “ şeklinde beyanda bulunmuştur.

 

 

 

 

Bu ithamlarda özne bizatihi AKP ve yöneticilerdir. 20 yıllık iktidarları boyunca, ekonomi dibe vurmuş, yargıya olan güven yok olmuş, üç beş yandaş dışında tüm halk yoksulluğa terk edilmiş, ülke yasaklarla Ortadoğu ligine düşmüş ve hızla Avrupa Birliği değerlerinden uzaklaşmıştır. İstanbul seçimlerini kazanmak için, kırmızı bültenle aranan teröristler TRT’ye çıkarılmış, teröristbaşının mektubu servis edilmiştir.

 

 

 

 

Bütün bunlara rağmen muhalefetin “ her yolu mübah görmesi ithamı,”AKP yöneticilerinin ruh hallerinin dışa vurumu, yansımasıdır. Son günlerde liderler düzeyinde gelişen ittifak çalışmaları, ülkenin bir an evvel normale dönmesi için yapılan görüşmeler  ve bunun halkımız tarafından heyecanla karşılanması iktidarı tedirgin etmiştir. Şunu bilsinler ki, korkunun ecele faydası yoktur, bu beceriksiz iktidar miadını doldurmuştur. Bizler, halkımızın desteğiyle iktidar olup, ülkenin bozulan ahengini tekrar eski haline getireceğiz." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Güngör Tanas 25 Ocak 2022 16:25

    Mehmet emin öz bey o makamı koltuğu hiç bir zaman dolduramadı atadığı belediyelerin yolsuzluğuna baksın hangi belediye başkanını disipline gönderdi veya ihraç eti beni konuşturmasın çat ilçesinde özün yönetimindeki müteahhit lerin kamyonları çat belediyesinde çalıştırılmadan haraç almaktalar çat a çalışılıyor gözüküyor Erzurum da aynı araçla yap sat hafriyatını çekiyorlar isterseniz yönetimindeki mütahitin ismini sosyal medyada yayınlarım