SİYASET Haber Girişi : 21 Eylül 2022 16:25

KADERLERİNE TERK EDİLDİLER

KADERLERİNE TERK EDİLDİLER
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, 2.OSB Bölgesinde zemindeki kayma nedeniyle mağdur olan yatırımcıların adeta kaderlerine terk edildiğini söyledi.

İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, büyük bir umut olarak kamuoyuna duyurulan 2. Organize Sanayi Bölgesi yatırımcısının mağdur edildiğini iddia etti. Zemindeki sıkıntılar nedeniyle, hem devlet tarafından yapılan fabrikaların zarar gördüğünü hemde özel sektör yatırımcılarının milyonlarca lira zarar ettiğini belirten Başkan Güneyin, " Yeni tespit ediyen Ilıca'daki Organize Sanayi Bölgesinde bu yatırımcılar için yeni fabrikalar yapılacaktı. Ancak mağdur olan yatırımcılar muhatap bulamıyor." dedi. 

 

 

 

 

Erzurum'da zaten yeni yatırımcının gelmediğine dikkat çeken Başkan Güneyin, " Elimizde olan, istihdama katlı sağlayan, Katma Değer Üreten müteşebbislerimizi de bu şekilde mağdur ediyoruz. Sebebi ister ihmal ister yanlış planlama, her ne olursa olsun, zemin kaymasından dolayı bin bir emekle yaptıkları fabrikaları yıkılan ve iki yıldır yetkililerden mağduriyetlerinin giderilmesi için talepte bulunan bu insanlarımız bu gün gelinen noktada muhatap bulamıyor. Adeta kaderlerine terk edilmiş durumdalar. Ilıca'da yeni Organize Sanayi Bölgesi yeri belirlenince umutlanan ve kendisine bir takım sözler verilen bu yatırımcılarla ilgili şu ana kadar olumlu bir gelişmenin olmaması üzücüdür." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.