İYİ Parti’yi Erzurum’da ayağa kaldıran il başkanı… Kırkpınar farkı…

İl merkezi, ilçeler, mahalle ve köylerde adım atmadık yer bırakmadı. Şehrin sorunlarını en üst mercilere kadar taşıyarak çözümünde ön ayak oldu. Esnafın derdini dinledi, vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekip, seçmenden tam not aldı.

 

EN ZOR DÖNEMDE GÖREVİ ÜSTLENDİ, SORUNLARI KISA SÜREDE GİDERDİ

 

Geçmiş dönemde görev alan il başkanıyla parti genel merkezi arasında yaşanan sıkıntılar, İYİ Parti Erzurum’da kan kaybediyor yorumlarını da beraberinde getirmişti. Tam bu dönemde adeta ateşten gömlek giyen Melih Kırkpınar, il başkanlığı görevini üstlendi ve ekibiyle de kolları sıvayıp partiyi yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir tempoda çalışmalara başladı. İlk olarak il binasını İYİ Partiye yakışır bir hale getiren Kırkpınar, kısa sürede tüm ilçelerdeki teşkilatlanmayı da tamamlayarak bir ilke imza attı.

 

ADIM ATMADIK YER, ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

 

Güçlü bir teşkilatla yola çıkan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, il merkezi, ilçeler ve tüm mahallelerde vatandaşlarla temas kurarak partiyi adeta yeniden ayağa kaldırdı. Başta tarım ve hayvancılık olmak üzere, birçok sektörde yaşanan sıkıntıları yerinde tespit eden Kırkpınar, çözüm noktasında da boş durmayarak sorunları en üst mercilere kadar taşımasını bildi.

 

SOSYAL MEDYA DA DEĞİL, HALKIN İÇİNDE BİR BAŞKAN

 

Erzurum’u hep ikinci planda görenler, halkla birebir değil uzaktan iletişim kurmayı tercih edenler, şehrin sorunlarını sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışanlar bugün Kırkpınar’ın halkla kurduğu güçlü bağı hazmedemiyor. Yolu yılda bir de olsa Erzurum’a düşenler gezi ve incelemelerinde Kırkpınar’la değil, başka isimlerle görüntü vermeyi tercih ediyor. Bu durum çalışmalarıyla Erzurum’da  İYİ Parti’nin başarı çıtasını yükselten Kırkpınar’ı kendilerine rakip olarak mı görüyorlar sorusunu  akıllara getiriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SADRETTİN KARAGÖL 11 Ağustos 2021 20:39

    Sayın başkanım. Olur ilçesi, Akbayır mahallesi (köyü) ilçeye 9 km. İlçeye en yakın köy olmasına rağmen köyümüzün yolu asvalt değil. İçme suyumuz yokçok az hatta zaman zaman ilçeden tankerle su getirip depoya takviye yapıyoruz.kendi imkanlarımız 180 m de su tespit ettik. Sondaj vurulması ı bekliyoruz. Bu hususta cimer e yazı yazdım. 2023 yılı içerisinde programa alındığı söylendi. şimdide ödenek olmadığı söyleniyor. Bu cuma tekrar bir görüşme yapılacak. İnşallah bir netice alırız. Konuyu takip ederseniz çok memnun oluruz.

  • Yaşlı kurt 29 Temmuz 2021 09:27

    Başkanımızı kutluyorum tebrik ediyorum bu gayretlerinden dolayı emeği hedefi iyi lik olanlardan ALLAH razı olsunher iki dünyasında heb iyi lik le yaşasın