GÜNDEM Haber Girişi : 23 Şubat 2022 13:55

İYİ Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alperen Tunçkılıç oldu

İYİ Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alperen Tunçkılıç oldu
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda yapılan törenle, Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alperen Tunçkılıç oldu.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda yapılan törenle, Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alperen Tunçkılıç oldu. Aynı anda 30 kişinin de partiye katıldığı törende konuşan İl Başkanı Melih Kırkpınar, yeni katılımlarla İYİ Parti'nin her geçen gün güçlendiğini söyledi. Kırkpınar, '' Durmadan yorulmadan gece gündüz memleket sevdasıyla çalışıyoruz. Dava edindiğimiz bu mukaddes yolda, aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için çalışacağız." dedi. 

 

 

GÜNEYİN: Z KUŞAĞININ PARTİMİZE İLGİSİ MUTLU EDİYOR

İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin ise gençlerin partiye olan ilgisine değinerek,"Özellikle Z kuşağının partimize ilgisi çok fazla. Üyelerimizin büyük bölümü gençler ve kadınlardan oluşmakta. İlçemizde kurduğumuz stantlarda, gençlerin oluşturduğu kuyruklara şahitlik ettik. Bu durumun bizde oluşturduğu mutluluk, çalışma azmimizi arttırmakta. Bugün burada şahit olduğumuz atama ve katılımlar gösteriyor ki yolumuz İYİ, yolumuz doğru." diye konuştu. 

 

YANGER: ÖRNEK TEŞKİLAT OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAYACAĞIZ

İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yanger ise  "Atamasını yaptığımız, Yakutiye İlçe Gençlik Kollarımızın yeni başkanına başarılar diliyorum. Genel Başkanımızın gençlere verdiği önemi herkes biliyor. Gençlik kolları olarak, sürekli sahadayız ve sürekli olarak insanımızla iletişim halindeyiz. Bugün geldiğimiz bu noktada emeği olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendini yetiştirmiş, insanlarla diyalogları iyi ve idealleri memleketin faydası olan yol arkadaşlarımızla, sürekli büyüyerek örnek teşkilat olmanın haklı gururunu yaşayacağız." dedi. 

 

 

TUNÇKILIÇ: İYİ PARTİ'YE KATILMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Ataması yeni yapılan İYİ Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alperen Tunçkılıç da yaptığı konuşmada, "Bugün burada, ben ve otuz arkadaşım İYİ Partiye katılmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kısa zaman içinde çok daha büyük bir katılımlara vesile olacağımıza buradan sizi temin ederim. Bu görevi şahsıma layık gören; İl Başkanımız Melih Kırkpınar, İlçe Başkanımız Fatih Güneyin ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Yakup Yanger Beyefendilere çok teşekkür ederim." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.