GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 06 Eylül 2021 13:40 Haber Girişi : 06 Eylül 2021 11:40

İYİ PARTİ ŞENKAYA, OLTU VE OLUR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.

İYİ PARTİ ŞENKAYA, OLTU VE OLUR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için Oltu, Şenkaya ve Olur'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İYİ PARTİ ŞENKAYA, OLTU VE OLUR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Göreve geldiği günden beri çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Erzurum İl Başkanı  Melih Kırkpınar yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kırkpınar yaptığı açıklamada, “Biz siyasetçilerin işi oturduğu yerden ahkâm kesip nutuk atmak değil, halkın içinde onların bir parçası olduğumuzu unutmadan çalışmaya devam etmektir. Hiçbir siyasi vatandaştan üstün değildir. Tüm ilçe başkanlarıma verdiğim talimat, nöbetçi ve Parti personeli dışında hiç kimse Parti binasında oturmayacak, sürekli vatandaşın içinde olacak. İYİ Parti'den önce halkı, parti binalarına getiren siyasi yapı bizden gördükten sonra insanımızın ayağına gitmeye başladı. İktidar partilerine öğretecek daha çok güzellik var. Siyaset mekanizmasının görevi güzel hizmetler yapıp vatandaşın refah seviyesi ve yaşam kalitesini yükselmektir. “dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Halkı unutan bir zihniyet var karşımızda..

 

Gittiği ilçelerde sorunları da not ederek gündeme getiren Başkan Kırkpınar;  “Gittiğimiz her ilçede her mahallede büyük sorunlarla karşılaştık. Bunların başında içme suyu problemi var. Şu yatırımı yaptık, bu yolu yaptık diye söylemlerle halkın gözünü boyayan bu zihniyeti Şenkaya ilçemizin Paşalı mahallesine davet ediyoruz. İnsanlar içme suyundan muztarip. Bakın bunu inkâr edecekleri için tüm notlarımızı tüm beyanları fotoğrafları ile arşivimize ekledik. Şenkaya ilçemizde su ve elektrik verilmeyen yerler var. Hangi yüzyılda yaşadığımızı unutmuş olan iktidar partisi ve küçük ortağına sesleniyorum; bırakın uzay hikâyelerini, ülkemiz ve şehrimizde elektrik ve su verilmeyen onlarca mahalle var. Onların su sorununa, onların elektrik sorununa, onların alt yapısına el atın. Yolları yok bu insanların, ekmekleri yok. Bu sorunlara el atmak yerine bizlere laf atmayı adet edindiniz. Biz vatandaşız ve bu vatanın bireyleriyiz. Biz sizin korkutamadığınız iyiler ve cesurlar hareketiyiz. Bunu vatandaş görüyor ve gittiğimiz her yerde bizi bağrına basıyor. Buradan tekrar tekrar sesleniyorum seçim günü sandıkta alacağınız mağlubiyet suskunların cevabı olacaktır. “dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hayvancılık bitmiş herkes göç etme planı yapıyor.

Erzurum'da hayvancılığın istenilen seviyede olmadığına dikkat çeken Kırkpınar şunları söyledi; “Sık sık karşılaştığımız durumlardan biri de onlarca büyükbaş hayvanı olan insanlarımız artık hayvanlarına yem alamayacak haldeler. Yüksek yem fiyatlarından şikayetçiler ve göç etmeyi planlıyorlar. Ot fiyatları, yem fiyatları almış başını gidiyor. Bunu dile getirdiğimiz zaman kuraklık var diye bahane uyduruyor yetkililer. Çoğu ülke bu sorunu çok ucuz maliyetli çözümlerle halletti. Bu çözümleri defalarca dile getirmemize rağmen, boş yatırımlardan vazgeçmediler. Şehrimiz birçok ülkeye yetecek kapasitede et ve süt üretimi yaparken şu an kendine bile yetmez duruma gelmiştir. İktidar partilerine tavsiye ediyorum; vatandaşın feryadına ses verin yoksa son pişmanlık fayda etmez."  

 

 

 

 

 

 

 

Esnaf dükkânına gitmek istemiyor.

Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Kırkpınar, " Ziyaretlerimizde esnafların bir kısmının dükkânlarının kapalı, büyük bir kısımının da çay ocaklarında oturduğuna şahit olduk. Sebebini sorduğumuzda siftah edemediklerini, devletin desteklemediğini söylediler. Bu insanlar devlete maliyeti olmayan ve hatta vergi, bağkur ve sigorta ödemeleri ile destek olan vatandaşlarımız. Hükümet vergi toplayamadığı için sürekli vergi barışı yapıyor. Aslında onlarda durumun farkında. Ama taktik yanlış. Bin tane vergi barışı olsa ne olur. Esnafımız siftah açamıyor, pandemi süresince sermayeyi tüketti. Daha mantıklı daha kalıcı çözümlerle olaya el atıp, bu sorunu çözmeliler. Aksi takdirde ne mahallemizde bakkal, ne de çarşımızda küçük esnaf kalacak. Biz İYİ Parti olarak gece gündüz demeden bu sorunları yerinde tespit edip dile getirmeye devam edeceğiz. İktidara yürüdüğümüzün rakiplerimiz farkında. Vatandaşlarımıza söz veriyorum, bugün nasılsak iktidar olduğumuz gün daha fazla içlerinde olup tüm sorunların kökünü kazıyacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.