SİYASET Haber Girişi : 14 Kasım 2022 13:29

İYİ PARTİ PALANDÖKEN YİNE EFE’LENDİ

İYİ PARTİ PALANDÖKEN YİNE EFE’LENDİ
İYİ Parti Palandöken delege seçimleri yapıldı. İl Başkan adayı milletvekili Naci Cinisli'nin danışmanı Alparslan Yapağı delege seçilemedi.

Yapılan itiraz üzerine genel merkez tarafından iptal edilen Palandöken ilçe delege seçimleri Pazar günü ilçe binasında gerçekleştirildi. Sonuç değişmedi, yapılan seçimlerde Ahmet Han Efe’nin 360 delegesi seçilirken, rakibi Sezair Gökkaya 40 delege çıkarabildi. İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Alparslan Yapağı delege seçilemedi.

 

 

 

 

İptal edilen İYİ Parti Palandöken İlçe Teşkilatı Delege seçimleri Pazar günü yeniden yapıldı. Genel Merkeze yapılan itiraz sonrasında, milletvekili Naci Cinisli’nin de desteğiyle iptal edilen seçim sonrası, yenilenen seçimler de de sonuç değişmedi. Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, ezici bir biçimde seçimden galip ayrılan taraf oldu. 400 delegenin belirlendiği seçimlerde, Ahmet Han Efe’nin aday gösterdiği 360 delege seçilirken, rakibi sadece 40 delege çıkarabildi. İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan milletvekili Naci Cinisli’nin Erzurum danışmanı Alparslan Yapağı seçimlerde delege olamadı. .     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani Yıldırım 14 Kasım 2022 20:01

    Biz artık dışarıdan gazel okuyanlara deyil partimizi teskilatlarimizi daha da iyi nasil yapabiliriz ülkemize memleketimize daha iyi nasil ilerleriz nasip olur ise kongrelerde dobra masaya yatırıp artimizi eksimizi eleştirilen konuları davranışları nasil çözüme ulaştırılır onu ele almak önümüzdeki seçimde millet vekili aday adaylarımızın Erzuruma nasil bir fayda saglayacagini tartışıp analiz etmek erxutumun Erzurumun sorunlarını ele almak olucaktir masa ve resim siyaseti deyil icraat zamanıdır..